Gabriella Joss Gabriella Joss
InredningOkategoriseradeVÅRT DRÖMHUS 2017/2018

Projekt!

Projekt, projekt och projekt. Nu har F målat klart fondväggen med kalkfärg på allrummet i övervåningen. Det blev så otroligt bra. Är galet nöjd! Tyvärr hann inte färgen torka igår innan det blev mörkt men ska visa er bättre bilder snart. Men här kommer några under tiden som det målades och när färgen höll på att torka.

Vad tycks? Jag är så nöjd och gillar att det händer lite mer i rummet nu. Var så vitt och tråkigt innan och jag kände att något saknades!

F grundmålade först väggen och sedan körde han kalkfärgen som ett andra lager.

Kommentarer

  1. J

    Hej Gabriella! Min fråga hör inte riktigt till inlägget men funderade om du kan tipsa om övningar man Kan börja med efter en graviditet för att bygga upp kroppen igen. Födde min son för ett par månader sedan och vill gärna komma igång med träningen lite igen. Du har en sådan fin blogg och verkar vara super härlig själv!

  2. Alva

    Har själv tänkt att ha en fondvägg här hemma med kalkfärg och vi har tänkt göra det själva men vad gick det på allt som allt? Supersnyggt förresten, ni bor så himla fint. Jag har följt er sen gravid vecka för vecka och går in på din blogg flera gånger om dagen. Du är verkligen en stor inspiration! Kram<33

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men tack, vad du är snäll! <3 <3 Det gick på cirka 1500:- totalt men tror vi fick lite rabatt då F känner dom som äger ställer där vi köpte <3 kram och tack!! <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish