Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Mysmiddag med min lillebror

Så mysigt att ha min bror på besök och vi äter nästan alltid tacos när vi ses. Favoritmaten hos alla!

Kommentarer

  1. Penny

    Vet inte hur jag på något sätt ska skriva detta i en trevlig ton. Men blir så upprörd. Magsjukan kan sitta i upp till 2 veckor i huset! Och ni andra kan vara smittobärare fastän ni själv inte kräkt! Snälla respektera såna regler gäller också tex att inte ta ut barnen på aktiviteter bland annat folk eller affärer. Magsjukan slutar ju aldrig gå annars.
    Bruka beundra dig i mkt men nä inte i detta.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Han kan lika gärna ha varit matförgiftad eller vad som helst! Och vi umgicks inte med någon annan än grannarna inom 48 timmar och dom informerade vi såklart. Efter 48 h är det fritt fram att göra vad som helst. Allt gott!

    2. Lotta

      Alltså men tycker du att man ska vara hemma i två veckor efter att nån har vart magsjuk???? Så folk som jobbar ska vabba i två veckor? Hur får du igenom det hos försäkringskassan och arbetsgivaren..?

  2. Johanna

    Hej! En fråga till dig rörande myspölen på jolies rum. Är den 100 eller 120 cm? Och är det den i linnetyg eller bomull?:)

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish