Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Måndag

Inlägget innehåller annonslänkar

Hej fina vänner!

Hoppas att allt är bra med er. Jag var helt säker på att vi skulle ha en långdragen helg full av magsjuka men tänk så fel jag hade. Jason spydde ju rejält EN gång och var så skakig och låg någon timme efteråt. Efter lite saft och film (mitt i natten, hehe) så vände det helt och han blev så pigg och glad. Han somnade efter någon timme och sov sedan fram tills typ 10 morgonen efter. Och så har han bara ätit som vanligt och mått jättebra. SÅ skönt. Och ingen av oss andra i familjen har känt av något heller.

Helgen har iallafall varit jättefin. Vi har fått sjukt mycket gjort och bland annat tagit tag i ett projekt här hemma. Kika in senare så får ni se! Och så har Jason lekt massor med grannbarnen och varit på dans igår. Sedan har vi bara hängt hemma och myst tillsammans. Man känner verkligen att våren är på ingång på riktigt och det är ju helt fantastiskt.

Kram på er och hoppas ni får en inspirerande och härlig start på dagen och veckan <3

I lördags gjorde vi pizza med blomkål, oliver, tomat och champinjoner och pratade när barnen hade somnat. Var vakna tills sent efter midnatt och pratade minnen och framtid. Blev många skratt. Älskar verkligen min fina man.

F har gjort supergoda bananpannkakor. Pannkakor hör helgen till för vår del på något vis.

Har myst runt i världens gosigaste tröja. Ni hittar den HÄR. Byxorna är från myssetet HÄR.

Favoritprodukter! ÄLSKAR dessa. Gillar Weleda över huvud taget.

Barnen har lekt loss i vanlig ordning. Dom har blivit så bra vänner nu och leker på riktigt ihop. Det gör mig så glad.

Vi tog en promenad och när Jolie vaknade i vagnen ville hon upp och gå direkt. Vi hade inte med oss skor till henne och hon slet av sig mössan (hon hatar huvudbonader, haha) men det gick ganska bra ändå. Jason skulle absolut hålla sin syster i handen och hjälpa henne fram.

Pappa och son <3 och en sovande mini i vagnen!

Älskling! Hur många bilder vi än tar på oss tillsammans så blir ingen bra och någon av oss ser alltid så knäpp och rolig ut, haha!! Måste göra en fotografering snart ihop med en fotograf känner jag. Var så längesedan nu och det är kul att föreviga oss alla ihop.

Puss på mamma!

En liten bild från Jasons rum. Älskar verkligen hans rum.

F har fått lite nytillskott i garderoben. Det behövdes verkligen kan jag säga!

Sushi kan ingen i familjen få nog av!

Jolie vill alltid vara med ute och leka med grannbarnen. Hon tar plats och är världens häftigaste tjej. Så imponerad av henne och hennes glädje till livet. Hon är en sådan tuff tjej med mycket go i! Ser fram emot att följa henne genom livet och jag är så stolt över att jag får vara just hennes mamma.

Bananpaus mitt i leken! Gillar att dagarna får spenderas till större del ute. Det är så bra för barnen!

Har bytt sufflett på vagnen så att den känns lite mer somrig. Gick från grå till vit/beige. Och så bytte jag sidokorg med från den stängda vi hade till denna öppna.

Glass har det också blivit i helgen! Magnum är det bästa jag vet i glassväg.

Har läst denna bok för Jason om och om igen. SÅ viktig bok som alla småbarnsföräldrar bör ha hemma. Den handlar om just integritet och ”STOPP MIN KROPP”! Dom lyfter hur viktigt det är att säga stopp om någon tar på en utan att man vill och att ”tafsare” finns överallt – även i vår närhet. SÅ SÅ SÅ viktigt.

Smoothiebowl på mango, banan, ananas, kokosmjölk och lite grekisk yoghurt. Toppat med chiafrön och mandelsmör.

Fick hem detta som jag köpte men blev lite missnöjd över färgen då den inte riktigt var som jag trodde tyvärr! Var lite mörkare än jag tänkte.. Är sugen på att prova mer från detta märke ändå! Någon som har köpt något därifrån och är nöjda? Vad i så fall? Tipsa gärna!

Min bukett står sig fortfarande så fin.

I lördags fick barnen vara vakna lite längre och vi fika morotsstavar med dipp och äpplen med mandelsmör.

Träningen är i full gång och jag vill typ flytta in på gymmet, haha!! Mitt beroende varje dag och jag mår så jäkla bra av det.

När Jason och F är på dans så får jag och min lilla tjej egentid när den är som bäst. Då läser vi helst böcker och busar + ammar massor i soffan, haha!

Kommentarer

  1. Ylva

    Jag har paletten med ögonskuggor från CAIA. Har bara använt den ett par gånger men är riktigt nöjd. Så fina nyanser och det märks att det är ett märke av kvalitét. Känns så lyxig!

  2. Linn

    Hej Gabriella! Jag har ögonskuggspaletten ifrån Caia och jag kan utan några som helst tvivel konstatera att det är den bästa paletten jag testat! Den har så himla bra pigmentering, funkar både till vardags och till fest, den känns så jordnära samtidigt som den har dedär lilla extra! Supertips verkligen! Ha en jättefin vecka 💖

  3. Cissi

    Åh du är så himla fin. Så fin familj. Älskar att få följa er familj, både här och på vloggar. Du verkar så genuint fin person. Inspireras massor av er ❤❤❤ Undrar även vart din jacka är ifrån, Den beiga med lurv? Alltid så fina kläder har du. Kramar i massor!

  4. Elin

    Åh det är så skönt när man kommer igång med träningen och får in en rutin på det! Jag är inte riktigt lika duktig som dig men får till kanske 3 gånger/ vecka och man mår ju så bra! Undrar om du har någon favorit BUS? Du ser alltid så brun och fräsch ut haha 🙈
    Alltid lika mysigt att gå in här och läsa, stor kram till dig!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jamen visst! Det är ju jättebra!! 🙂 <3 tre gånger är mycket!! Jag gillar Ida Wargs Bus! Den är fantastisk om man vill köra hela kroppen! Kram och tack för fina ord <3

  5. Rebecka

    Hej! Älskar att få följa er vardag, så himla fin familj verkligen! ❤️

    Jag undrar vad du har haft för gravidsymptoner när du har varit gravid? Och vilket är det bästa testat att köpa hem gör att se om man verkligen är gravid??
    Jag och min kille försöker skaffa vårt första barn men allt är som sagt så nytt förr oss. Tips mottages tacksam!
    Massor av kramar till dig!

  6. Lisa A

    Har du testat magnum vegan? Jag hade en period för några veckor sedan då jag var mjölkfri (pga magont hos bebis) och jag var så sjukt sugen på vaniljglass. Råkade av en slump hitta magnum vegan (både vanlig och mandel) och jag tycker nästan den var godare än vanlig! Mums! 😀

  7. Daniella

    Du låter jason gå på dans samt leka med grannbarnen fast att han varit magsjuk o de inte ens gått 48 timmar?…… wow…

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Han kan lika gärna ha varit matförgiftad eller vad som helst! Och vi umgicks inte med någon annan än grannarna inom 48 timmar och dom informerade vi såklart. Efter 48 h är det fritt fram att göra vad som helst. Allt gott!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish