Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Om mig:

Saker jag älskar: 

– Tanken på att ha en heldag framför mig med familjen och minimalt med måsten.

– Känslan av ett nystädat hem, gotta på vardagsrumsbordet, två sovande ungar och en bra film med mannen.

– Lönedag! Haha, jag vet inte varför men det blir som en nystart varje månad. Älskar att planera, strukturera och lägga upp en plan för vår ekonomi och vårt sparande + att få in husdrömmarna och dom små projekten i det. Vi försöker ta tag i lite smått varje månad för att sakta men säkert bygga upp vårt gemensamma drömhem.

Saker jag tycker mindre om: 

– Konsumtion i onödan. Jag kanske säger emot mig själv då jag arbetar med att göra reklam och tycker om att shoppa osv. I denna bransch så är det extremt mycket konsumtion åt höger och vänster och jag är noga med att bara inhandla saker jag faktiskt VILL ha. Konsumtion som får mig att må illa är exempelvis när ett företag gör pressutskick till oss bloggare och skickar typ 20 olika barnklädesplagg i samma mönster men olika modeller till en enda person för att visa upp sin nya kollektion. Tycker det är så sjukt och orimligt. Vem behöver det? 20 plagg i exakt samma mönster men i form av bodys, byxor och tröjor? Jag skickade tillbaka!

– När barn och djur far illa. Är det något jag inte klarar av så är det när barn och djur far illa. Klarar inte av att läsa om det, se det på film etc. Nej, det får mig att må så fruktansvärt dåligt.

– Flyga! Tycker det är så läskigt och varje gång jag kliver på ett flygplan så undrar jag VARFÖR jag gör det. Har blivit så extremt flygrädd sedan jag blev mamma och det blir inte bättre för varje gång utan värre. Bygger upp mardrömsscenarion, får panik, får hjärtklappning och blir så rädd. Och det värsta är ju att jag ändå flyger rätt så ofta. Borde kanske börja ta tåget, haha.. Ur miljöperspektiv så vore det ju också fantastiskt.

Saker som ni kanske inte visste om mig: 

– Jag tycker om att tvätta och vika tvätt men hatar att gå ut med tvätten till skåp och byråer. Det får alltid F göra, haha.

– Jag dricker alltid en stor flaska vatten innan jag går och lägger mig.

– Jag har alltid hatat vitlök men har lärt mig att äta det nu under senaste året. Mest för barnens skull då jag vet att vitlöken är rena rama hälsobomben och jag vill att dom ska få i sig det.

– Varje gång jag hör peppande musik så blir jag sugen på att dra ut och dansa, haha! Visste ni att jag har dansat i princip hela mitt liv på dansskola? Slutade i senare tonåren för att jag inte hade råd när jag och F bodde ihop. Men passionen lever kvar i mig. Älskar dansen och allt man kan uttrycka genom den.

Kommentarer

  1. Emmy

    Hej Gabriella! Har lagt märke till att du har en del av Mateus tallrikar och skålar. Funderar själv på att börja spara på Mateus då de har så himla fina saker! Men dock är jag osäker på kvalitén, då jag hört att de lätt spricker och att de är allt för stora och inte får plats i diskmaskinen. Vad är din erfarenhet kring porslinet? De kostar ju en del så vill gärna att de ska hålla i många år. Förövrigt har du en så himla fin familj och älskar dina sociala kanaler, hoppas du har en bra dag! 💞

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jag tycker att våra äldsta som vi har använt mest har fått mycket sprickor från diskmaskinen. Dock har vi kört dom på hög värme.. Men resten har klarat sig väldigt bra!! 🙂 Men våra får iallafall plats i maskinen och vi kör dom ju alltid där<3 Tack för så fina ord! <3 kram kram!

  2. Angelica

    Lite konstig fråga kanske. Men blir du inte väldigt kissnödig under natten när du dricker så mycket innan?😄 haha

  3. Husägare

    Hej! Har precis köpt hus! Ett väldigt likt som ert faktiskt. Vitt med två plan, nybyggt. Så spännande! Är intresserad av hur ni lagt upp allt och planerna ser ut framöver. Hur tänker ni er framsidan av huset långsiktigt och med trädgårdsplanering och allt. Vart förvarar ni alla prylar son cyklar, pulkor etc. precis som för er blir det mycket jobb för oss, huset ska målas, altan byggas, finns inget garage, inget förråd, gräsmatta, inga garderober inne i huset. Blir ju en hel del! Vill helst göra allt NU på en gång men det går ju inte, har precis som er två små barn också som vi vill lägga ner tid på, inte att all tid går åt till huset.. så Om jag får önska vore ett komplett husinlägg superkul att läsa!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej! Men vad kul 🙂 har ju skrivit lite om planer framåt förut men kan absolut göra det igen! 🙂 och lite mer utförligt, kram <3

  4. Jennifer

    Hej hej!
    Jag undrar var eran fina taklampa i vardagsrummet är ifrån? Såååå fin! Tack för en mysig blogg o kanal! 🤗

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Den heter ”vertigo” 🙂 sök på det så hittar du återförsäljare, kram <3 och tack för fina ord 😀

  5. Therese

    Alltså Gabriella jag älskar din blogg!!! Jag älskar din fina familj och ni alla verkar vara så jordnära och fina människor ❤️❤️❤️ Du är en super bra mamma och Fjordor också en riktigt bra pappa ❤️❤️❤️ Vilken tur era barn har ❤️❤️❤️ Önskar själv att man haft föräldrar som er när man växte upp! Många kramar till er!!

  6. Anna

    Åh, kan också skriva under på flygning. Har alltid varit rimligt flygrädd, men sedan jag blev mamma är det fruktansvärt. Senast satt jag och grät länge och blev både på dit- och hemvägen tröstad av mina grannar jämte. Hemskt och jag hade så dåligt samvete över att jag utsatte mig för en sån risk när jag har en liten son som behöver sin mamma hemma ❤️

  7. Matilda

    Gabbi, älskar din blogg och er familj, har följt dig i flera år men ååh vad jag är allergisk mot ”gotta” !! Är det bara mig det kryper i när jag läser det ? Haha, hoppas ni får en fin helg med GODIS och fika <3

  8. M

    Jag hatar också att flyga,
    Det var inga problem förut men nu sen jag blev tvåbarnsmamma så hatar jag att flyga, I höstas så flög jag och mannen själva utan barnen det enda jag gjorde på planet var att be till gud att vi kommer hem oskadda o får se barnen igen.
    Vet inte vrf jag känner så, Risken för en olycka är ju minimal men att jag är så hlgt upp skrämmer mig.

  9. Åsa

    Att du inte börjar dansa igen? Det låter som en passion, så varför inte göra det till din egentid en dag i veckan? Själv fuldansar jag bara med och för sonen, men en gång i tiden höll jag på mycket med hästar, det var min passion. Någon gång i framtiden om tid och pengar finns, vill jag gärna ta upp hästeriet igen.
    Jag älskar vitlök, men skulle aldrig kunna dricka en massa innan jag gick och la mig – jag skulle springa upp och kissa sjuttielva gånger!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Åh, jag vet inte.. Har väl fastnat för att gymma nu så det känns helt okej att göra det istället och fuldansa hemma med barnen 😉 kram till dig <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish