Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon onsdag!

Inlägget innehåller reklamlänkar

Hej vänner.

Allt bra med er? Vilka effektiva och härliga dagar vi har nu! ÄLSKAR det. Och är så peppad på livet, nuet och framtiden.. Tycker allt känns himla fint just nu och vill bara att det ska fortsätta såhär. F pluggar, Jason är på föris 15 timmar/veckan och jag får ihop vardagen så bra med Jolie, jobb och mitt egna som gör mig glad och lycklig.

Igår käkade vi lunch och planerade framåt. Jolie var med oss och det gick hur bra som helst. Sedan drog jag och tränade och F och Jolie hämtade upp Jason. När jag kom hem så var dom ute och lekte och efter en stund gick vi in och stekte pannkakor. Mitt i allt hade jag också ett videomöte med Splay! Så peppad på at komma igång mer med youtube nu. Vid nattning somnade både jag och F en stund och när vi vaknade vid 20-tiden käkade vi sen middag ihop och såg på PH. F drog och tränade och jag tog tag i jobb.

Vi har förresten fått tid för hjärtkontroll för Jolie. Magen bubblar av oro när jag tänker på det.. Försöker lugna mig själv men det är svårt när jag väl stressar upp mig. Är så rädd att få dåliga besked då allt bara är så.. BRA just nu.. Kan det inte bara få fortsätta så? Jag hoppas av hela mitt hjärta att det ska få göra det. I början av maj ska vi dit iallafal.. Håll tummarna för oss.

Önskar er en härlig dag! KRAM.

Fotade och filmade för ett samarbete med Glossybox igår! Så peppad på det! Kommer upp snart här på bloggen och instagram!

Handlade lite! =)

Min nya bukett! ÄLSKAR den! Inspirerades av Nadja Mayr som la upp en bild på en sådan här bukett för ett tag sedan. Kände bara att jag måste ha!! Hon har så fin stil för övrigt med.

Lunchen åt vi på Köksbaren här i Umeå och den var sååå tråkig enligt oss.. F var mer besviken än jag. Såg ju så himla gott ut men vi blev faktiskt riktigt besvikna på smaken. Men det är ju väldigt fint där och mysigt så gillar stämningen annars. Men denna gång får maten ett stort minus då det i princip bara var en hög med pumpa…

Tjejen som bara ska slita av sig mössan hela tiden… Någon annan som har ett barn som gör likadant? Hon vägrar alla former av huvudbonader, haha.

Gårdagens kläder:

Byxor HÄR

Tröja HÄR,

Skor HÄR.

Peppad tjej på gymmet igår! Jag tycker det är skitkallt inne i gymmet så tränar typ gärna i tjock tröja, haha! När jag blir för varm tar jag av den och när jag stretchar tar jag på den igen. TRÖJA HITTAR NI HÄR. Mobilskal finns HÄR.

Älskaaaar! Pannkakor är ju så gott. Och så hade vi varm nutella till. Gjorde egentligen lasagne igår kväll till dagens middag men Jason ville gärna ha pannkakor så det fick bli så.

Barnen hjälper till (att äta upp alla bär…)

Kvällsbadet kändes obligatoriskt igår. Jason kladdade med nutella överallt, haha. Ni som följer mig på instagram såg det nog på storyn!

Jolie tog en nap mitt på dagen.

Sedan var det full rulle igen!

Kommentarer

  1. Camilla Svensson

    Jag har väldigt svårt för att ni låter båda barnen vara uppe på bord, köksbänkar osv. De kommer tro att det är okej och fortsätta göra så tills ni sätter stopp på riktigt, gärna innan det händer en olycka. Det är lätt att säga att ”en av oss har alltid koll på barnen” men olyckan är snabbt framme och ett fall från en meter kan göra stor skada på ett barn. Särskilt om man slår i huvudet på vägen ner tex.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Bryr mig ärligt talat inte ett skvatt om vad du, en helt främmande människa tycker att jag ska göra med mina barn ;p kraam

    2. Anna J

      Mina barn i samma åldrar som J & J (hänger iofs inte uppe på några bord) är ALLTID uppe på köksbänken när vi lagar mat, bakar, tittar ut på bilar, vinkar hejdå till gäster osv. Det är deras plats helt enkelt, dit skjuter dom själva köksstolen och klättrar upp när dom vill vara med. Jag var likadan när jag var liten och det blev människa av mig med.
      Jag förstår DU kan tycka det är jobbigt/störigt att se då mina barns farföräldrar sätter hjärtat i halsgropen när barnen klättrar upp på köksbänken, klättrar/går upp och nedför alla trappor osv MEN alla gör olika helt enkelt, lita på barnens föräldrar 🙂

        1. Hiba

          Mina barn är i samma ålder som Gabriellas och de sitter också med på köksbänken när vi jobbar i köket. Ett barn utvecklas inte om man ska vara överbeskyddande inför allt. Ettåringen går nerför kontinentalsängen själv tack vare att vi låtit henne våga. Det viktigaste är att ha uppsikt och finnas nära som trygghet. Gabriella av det du delar med dig så gör ni ett fantastiskt jobb med barnen.

          1. Gabriella Joss
            gabriellajoss

            Samma här! Jolie och Jason kunde gå ner från sängen redan innan dom fyllde ett år! Man får träna och ge dom frihet och ansvar <3 det tror jag på. Detsamma fina du <3 stor kram!

  2. Anna

    Dottern som är 1 1/2 månad yngre än Jolie vägrar mössan också. 😅 helt omöjligt att ha den på henne. Men hemma kan hon hitta åt mössan och ta på sig den själv och krypa omkring med. Men då man är ute är det hopplöst, likadant med vantarna.💗

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      F har höftat lite! Han följer aldrig recept. Men kika här på bloggen under kategorin ”MAT” eller googla ”Gabriella joss pannkakor” så kommer det mängder med recept, kram 🙂

  3. Alexandra Kadrijovska

    Hur gör ni när barnen sover i sängen ? Min dotter gör med de men våga ej lämna henne , så lägger mig oxå tidigt , skulle görna vilja sitta uppe oxå. Jag ni några super tips ? ❤️

  4. Malin - mammabloggare i UK

    Ser ut som en mysig dag/gårdag. Freja hatade mössor och clips och allt som liten. Vet att många säger att man inte ska säga att barn är fina men så fort jag satt på henne en mössa/hårclips/diadem/solglasögon så har vi överöst med ”men åh vad du är fiiiiiin” ”åh wow kolla på dig” ”vilken cooling” och ”kolla nu är du som mamma/pappa” och det verkar ha funkat. Hon går och hämtar solglasögonen/mössan sätter på sig och säger ”åh woooow” åt sig själv och låter det sitta på. Tar ibland inte ens av sig solglasögonen inne på affären 😂

  5. Åsa

    Här hemma har vi en kille som också sliter av sig huvudbonader, och även vantar. Vi har periodvis kört med knytband på mössor, vantar och solhattar. Kanske låter taskigt, men hellre det än att han blir kall eller solbränd. Periodvis kan han glömma att han kan slita av sig grejerna, och då kan det funka även utan knytband. 😊
    Lycka till på hjärtkontrollen! Både känner igen och förstår din oro. Även om det såklart är skönt att de har så bra koll på våra små hjärtebarn så vore det faktiskt nästan mer konstigt om vi föräldrar inte gruvade oss inför varje ultraljud. Men ni verkar ha en stark och välmående tjej! 💕

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish