Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Just nu:

– Snabbmat till barnen! Potatisbullar med bönor, ärtor och rårörda lingon. Till och med Jolie trycker i sig. Perfekt om vi vuxna bara vill äta sallad eller vänta med att äta till lite senare. Händer ju inte jätteofta men iallafall en dag i veckan? Och har man inga matlådor klara så är ju detta perfekt. Här har ni en bild på Jasons tallrik, haha =)

– Jag beställde en läpprodukt från Caia Cosmetics när dom släppte lite nya färger förra veckan. Jag tyckte att alla färgerna var ”WOW” men jag valde ändå ut en favorit för att testa på och se om jag gillar hållbarheten och konsistensen. Ska bli så spännande att prova. Älskar ju läpprodukter över huvud taget och just nu använder jag mest NYX matta läppstift då dom är billiga och har riktigt fina nyanser.

– Tycker det är så jobbigt med sommartid! Tar alltid ett tag för mig att komma in i det och det känns som att jag har förlorat en timme av dagen och kvällen. Hatar den känslan, haha! Hörde av F att dom ska ta bort vinter/sommar-tid dock.. Stämmer det? I så fall tycker jag nog att det är bra! Man blir bara förvirrad av det! När vi vaknade morgonen efter natten som man skulle ställa om klockan och mobilen hade ställt om sig automatiskt så tänkte jag ”åååh vad härligt att barnen sov en timme längre än vanligt”…

– Vi följde era råd och införskaffade fodrat regnställ till Jason och alltså TUMME UPP! Så smidigt och praktiskt. Och funkar faktiskt redan nu i lite småkyliga Umeå. Vi har ju varmare än för ett par veckor sedan men absolut inte lika varmt som längre ner i landet. Men med underställ i ull + vanliga kläder så funkar detta toppen. Kommer från Lindberg. Älskar deras grejer och har mycket därifrån sedan tidigare till båda barnen.

– Råkade ni ut för något aprilskämt igår? Det pratas ju mycket om hur hemskt det är att skoja om graviditeter den 1/4 men jag såg ändå flera som gjorde det på instagram. Vad tänker ni om det? Är det okej att luras att man är gravid den första april?

– Har kommit på ännu ett hemmaprojekt som vi ska tag i under kommande helg. Men först ska färg inhandlas. Kan ni gissa vad vi ska hitta på nu!?

– Ljuset just nu gör mig så lycklig! Jag blir pirrig i hela kroppen av vårkänslorna, solen och ja LJUSET. Älskar att det är allt ljusare om kvällarna och att man får vakna till att solen skiner in genom fönstret. Tycker känslan i hela huset blir så trevlig när ljuset söker sig in.

Kommentarer

  1. Frida

    Om man ska tänka på andra som inte kan få barn eller har fått missfall angående att inte skämta om graviditet, så ska man isåfall tänka samma sak när man väl blir gravid och visar ut det. Folk kan bli känsliga även då också när folk lägger ut sina magar och ultraljud bilder oavsett🌟 Att skämta om graviditet kan man göra, om man själv är förberedd på responsen och man måste veta att personerna som man skojar det för, kan klara av det.👌🏻 Tycker däremot inte att det är något man gör utåt t.ex. på blogg eller Instagram, mest bara för att ens ”mormor” kanske ser och blir lycklig, men så går man och gör henne besviken istället. Man kan skoja men med rätt person, som man känner väl för att veta att den inte blir sårad💕

  2. Emma

    Var dock noga med att regnstället inte hängs i för varma torkskåp på fsk! Kanske beror på vad det är för material iofs? Vi köpte ett fodrar Didriksons Boardman för två år sen och hade på fsk på hösten, när jag sedan skulle ta fram det till våren så var det miljontals småsprickor i hela stället! Bara å kasta ☹️ Nu kör vi ordentliga skalkläder från isbjörn eller Gneis! Kommer aldrig mer köpa regnkläder åt barna då dom faktiskt oftast har sämre vattenpelare oxh dessutom andas kläderna ingenting, vilket betyder att att fukt stannar innanför regnkläderna och gör att barna blir svettiga och kalla! Med bra mellanlager (finns super hos bl.a Gneis) så håller sig barnen varma och sköna med skalkläder under höst och vår, eller milda vintrar. Kolla gärna in ”skalrebellerna” på instagram! Ni som verkligen har möjligheten att lägga ut pengar på ordentliga kläder borde verkligen kolla in, ett genuint tips 😊 kram på er!

  3. Sigrid

    Kan tipsa om bareminerals matta läppglans också! Har färgen ”swag” och det är så himla fint och bra hållbar konsistens

  4. Victoria

    Tror att folk tar åt sig för mycket av för mycket, tyvärr! Att folk är lite för lättkränkta överlag. Ska man tänka så kan ju allt bli känsligt, för alltid är det något som är känsligt för någon. Den typen av skämt är ju sällan riktade direkt till någon som något elakt eller som hon. Men vad vet jag, men det är min tanke. Man borde vara lite lättsammare i sinnet.

  5. Sofie

    Aldrig okej att skämta om graviditet tycker jag… men beror kanske på att jag har gått igenom både missfall och missed abortion och har två änglabarn i himlen💞

  6. Isabella

    Gud va fin tröja Gabriella! Var hittar man den? Älskar din blogg och instagram, du är så inspirerande! (:

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish