Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Insta story Q/A del två

Har du opererat dina bröst? 

Nej, det har jag inte gjort!

När fick du mens? 

Jag tror att jag var 11 år!

Känner du/ni att ni får tillräckligt med sömn? 

Jamen det tycker jag att vi får! Vi har varit bortskämda med barn som sover väldigt bra. Tror det har mycket med att vi samsover att göra. Våra barn behöver det och vi mår alla bra av att vara nära varandra nattetid. Så vi ligger alla fyra i vår 180-säng och klart att det är trångt men också såååå mysigt. Gruvar mig redan för den dagen när ungarna vill flytta ut från vår säng 😉 Var sak har sin tid men just nu så njuter jag!

Var ser du dig själv om 20 år?

Åh, vilken kul fråga. Vad svårt! Då är våra barn i 20års åldern och lever sitt liv för fullo och till max (hoppas jag). Jag och F är runt 40 och har båda sitt drömjobb och en utbildning. Vi bor kvar i samma hus som vi byggt ut eller har byggt nytt och större eller köpt ett äldre hus och totalrenoverat. Vi njuter av det goda i livet och har möjlighet till att resa mycket tillsammans, göra roliga aktiviteter som par och samtidigt vårda våra relationer + ha mycket tid för barnen. Jag hoppas på att barnen ska vilja hänga med oss även i vuxen ålder, det vore en dröm att ha en stor familj som samlas ofta för middagar osv.

Hur lyckas ni hålla det så städat? 

Vi småstädar och plockar hela tiden. Plockar alltid bort efter maten, kör tvättmaskinen direkt den är full, är duktiga på att kommunicera gällande städningen och båda drar sitt strå till stacken varje dag. Varje kväll så kör vi en städrunda där vi plockar bort allt ordentligt så att vi får starta morgonen därpå i ett rent och städat hem. Det är viktigt för oss båda.

Hur mycket skiljer det på barnen i ålder? 

Jason är född oktober 2015 och Jolie är född i januari 2018. Så det skiljer lite mer än två år.

Vad heter barnen i mer än Jason och Jolie?

Jason Julian och Jolie Januari.

Skapa sociala medier ångest hos dig? Skulle du må bättre om du tog bort alla appar? 

Detta är en sådan klurig fråga men jag måste vara ärlig och svara JA. Ja, det skapar ångest hos mig många gånger. Men enbart i arbetssyfte. Lite så att jag kan känna mig oinspirerad, veta att jag inte har laddat upp några fina bilder på länge, att jag inte riktigt har något att skriva eller komma med.. Och samtidigt veta att det är just det som är mitt arbete här och nu och att jag måste leverera. Det kan vara tufft och skapa ångest i dagens länge.

När jag var yngre så skapade sociala medier ångest i form av att jag jämförde mig med andra hela tiden.. Det har dött av idag. Jag vill inte vara någon annan, ha det som någon annan eller göra som någon annan. Jag vill gå min egna väg, leva mitt egna liv och följa mina egna drömmar och mål. Så som privatperson så skapar det inte ångest längre. Sitter inte och tänker att alla andra lever värsta drömlivet heller direkt då sociala medier är en plats där dom flesta mest visar upp dom fina sidorna av livet.

Jag tror att man får försöka se sociala medier som en plattform för inspiration! Och så finns det ju konton med olika inriktning. Jag följer många olika inom flera olika kategorier och alla inspirerar mig på något plan. Någon kanske visar upp barnkläder som faller mig i smaken, någon har samma stil som mig på inredning, någon kanske delar med sig av mer ”reality” och ger mig många goda skratt.. Man får följa konton som får en att må bra! Men också komma ihåg att dom kontona som visar upp en finare sida får finnas där för inspirationen. Alla går inte runt i ett välstädat hem och äter fruktfat hela dagarna 😉 Jag har instagram som en ”fin sida” utåt. Där delar jag fina bilder som jag hoppas ska inspirera andra. Här på bloggen så delar jag med mig av ärliga och äkta tankar och känslor och öppnar upp mig mer för er. Delar med mig av högt och lågt och alla delar i livet. Så man får komma ihåg instagramkonton visar upp en så extremt liten del av varje människas liv.

Sedan är det lite min grej att ta ”fina” bilder. Jag känner liksom inte för att fota tvätthögar och uppäten mat på en tallrik… Det känns bara inte roligt. Jag älskar att vara kreativ och ta vackra kort. Det gör mig glad. Men bara för att jag gör det så betyder det inte att det inte finns en verklig människa bakom det hela. Klart allt ni ser på bilderna är mitt liv. Det är just vad det är. Men det är inte HELA mitt liv. Långt ifrån.

Kommentarer

  1. Linnéa

    Varför jag frågade om du opererat brösten var för att när jag sökte på Google ”bröstförstoring” så kom du upp 😊 Ha en fin dag!

  2. Tessie

    Så roligt med dessa små ”frågestunder”, du är alltid så bjussig i dina svar, jättekul!
    Håller också med om att Januari var ett väldigt vackert namn, aldrig hört tidigare.

  3. Kära Astrid

    Hej!
    Tack för en härlig blogg! Vi har en nystartad podcast som riktar sig till ungdomar som vill ha svar på frågor från en psykolog. Kära Astrid heter den och görs helt ideellt. Vi hoppas kunna reda ut en del frågor som unga människor kan tänkas ha.
    Lyssna gärna på oss! Vi finns också på Instagram som karaastridpodden. Kram!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish