Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Boktips!

Denna boken läser vi hela tiden här hemma just nu. Vi har haft den i flera månader men det är nu Jason har fått upp ögonen för den ordentligt. Vet att många frågar efter boktips till barnen så slänger in ett litet tips dagen till ära =) Kram! Hoppas ni får en fin dag!

 

Kommentarer

  1. Amme

    Vet du att om ni läser för barnen minst 10 minuter per dag och uppmuntrar läsning samt låter barnen se att ni vuxna läser för er egen njutnings skull så kommer era barn kunna ungefär 50 000 ord när dom är 17 år. Läser man inget alls kommer de kunna ungefär 15 000 ord. Ganska stor skillnad när de börjar i gymnasiet. Så heja er! Läs mer! Haha, Med vänlig hälsning, pluggar till svensklärare och är besatt av böcker

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish