Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Måndag igen

God morgon finisar <3

Hopas att allt är bra med er. Vi har haft en jättefin helg. Mycket familjetid, träning och god mat. Precis som jag gillar det, haha. Vi har också spacklat och målat lite hål, fixat på i huset och ute. Skönt att få mycket gjort!

Idag ska vi ringa lite samtal gällande att fixa upp på vår tomt när snön har smält bort. Finns en del att göra där. Ska också passa på at jobba och träna under dagen då Jason är på förskolan och Jolie sover. Som jag skrev tidigare så får vi SÅ mycket gjort nu när vi har ett barn mindre att underhålla om dagarna. Blir verkligen en win-win för alla parter då han även äääälskar att vara där och aldrig vill hem när det är dag att hämtas, haha.

Önskar er en underbar dag! En bildbom från helgen kommer upp om en stund! =)

NU: Godaste frukosten enligt mig just nu! Havregröt med äppelmos, nötter, bär, mjölk och kanel.

Kommentarer

  1. Sara

    Hej Gabriella! Undrar vart Fjodors bomberjacka (den beige/svarta jackan) kommer ifrån? Så himla snygg jacka verkligen! 🙂

    Önskar er en fantastiskt vecka!

    Kram Sara

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish