Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Första inskolningsdagen klar och tankar kring framtiden

Jag är inne i en period där jag funderar mycket kring framtiden och vad jag vill/ska göra. Vill så gärna börja plugga men vill samtidigt ha Jolie hemma ett bra tag till. Så det känns lite som att jag krockar i mina egna drömmar och planer. Finns så otroligt mycket jag vill göra med mitt liv – kan man någonsin vara säker och bestämma sig helhjärtat för något? Känns som att även om jag gör det så kommer jag att ångra mig längs vägen eller vilja testa på något annat. Men det kanske är det som är det fina med livet.. Att man aldrig är klar och alltid kan utvecklas. Att man är hungrig på mer kunskap och vill vidare och fördjupa sig i något ämne eller komma in på något helt nytt. Vet ni vad ni vill med ert liv? Vad ni vill jobba med och vem ni vill vara? I grund och botten så vet jag ju att det jag vill vara mest av allt är MAMMA till mina barn. Och att få leva ett lyckligt liv ihop med dom och min bästa vän och man. Men sedan finns det ju så mycket mer man kan göra med sig själv utanför den rollen.

Annars då? Igår hade vi första inskolningsdagen för Jason och det gick superbra. Han ville absolut inte gå hem. Jag hade en jättejobbig magkänsla hela dagen eftersom att det första vi fick se när vi kom till förskolan var ett stort slagsmål mellan flera barn ute på gården. Förstår att det kanske hör till och att barn inte enbart är snälla mot varandra men det var bara jobbigt för mig som mamma att se. Känns lite som att jag lämnar bort honom till ”verkligheten” nu, haha.. Gillar inte den tanken alls men samtidigt så känns det ju som att han är så redo och vill vara där och att han tycker att det är spännande med alla barn osv. Jag gillade iallafall pedagogerna jättemycket och det är ju det viktigaste. Tror att detta kommer bli jättebra till slut. Och det är nog mest jobbigt för mig.. Han är bara peppad och glad! Och det är ju det viktigaste.

Önskar er en fin dag. KRAM.

Började min morgon igår med amningsmys och morgonrock. Bästa.

Efter frukosten tog jag en lång dusch och smorde in mig med BUS. Lite färg gör sådan skillnad. Känner mig piggare direkt, haha! Sjukt ändå att det påverkar mig så mycket.

Slängde på oss kläder och begav oss mot förskolan.

Jason tyckte att fiskarna på föris var spännande.

Ammade en tjurig lillasyster som ville somna på tutten och inte i vagnen =)

Slängde ihop en av mina favoritmaträtter. Älskar denna! Ni hittar recept här. 

Åkte förbi IKEA en sväng och fikade pizza, köpte en ny hylla då jag eldade upp den förra ju (köpte dock fel ;p) och sedan hann vi gå lite i butiker med.

När vi kom hem så badade jag mina två vildingar till barn. Dom är verkligen små vattendjur och älskar att bada oavsett var, när eller hur, haha! Är era barn likadana? Jag själv är världens badkruka!

Kommentarer

  1. Anonym

    Det är inte lätt! Personligen vill jag inte bara vara mest mamma😊precis börjat jobba efter min föräldraledighet på dryga året och trivs så otroligt bra med att komma hemifrån på dagarna till mitt jobb. Även om det innebär många timmar ifrån mina barn, vet att dom har det bra hemma med pappa. Jag tror ändå att det är bra att du tänker på dig själv och vad du vill göra, kan lätt bli så att hela ens egna identitet blir att vara mamma och vips så har barnen växt upp. Så på det sättet är det bara positivt med plugg. Förstår samtidigt att du vill ha Jolie hemma länge. Hoppas du får klarhet i dina tankar!

  2. Johanna

    Har en 4.5årig universitetsutbildning som gett mig en examen inom ett legitimationsyrke. Alltid vetat att jag troligtvis kommer plugga mer. Jobbat några år, varit mammaledig några.

    Imorgon dags för studievägledning. Vill reda ut mina tankar.

    Hade jag varit du hade jag fortsatt med bloggen så länge barnen är små när det ändå fungerar ekonomiskt. Plugga kan du göra sen, eller så halkar du in på annat. Men såklart ska du lyssna på din Magkänsla. Lycka till!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Så härligt 🙂 grym du är som jobbar och pluggar på! <3 förstår det, hoppas du får lite tips och råd! Kram och tack för dina tankar. Tycker dom är kloka.

  3. Sofia

    Åh jag förstår din känsla angående att lämna bort dem till verkligheten. Jag måste ändå peppa lite och säga att man ”vänjer” sig. Jag har blivit så ledsen några gånger när min dotter kommit hem och blivit riven, eller när hon berättat att någon sagt något taskigt.. det är ju så hemskt. Man vill ju alltid skydda sina barn. Det finns så mycket positivt med förskolan. Tänk att dem skapar relationer, som vi inte är en del av. Det tycker jag är så fint. Och jag ska tillägga att min dotter älskar förskolan! Och alla sina vänner där! 😊 kram på dig

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Åh vad underbart <3 ja, Jason älskar det redan och vill aldrig gå hem. Skönt att man ändå vänjer sig 🙁 och ja, kan tänka mig att det kommer att svida i hjärtat många gånger.. KRAM <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish