Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Ny vecka!

Inlägget innehåller annonslänkar

God morgon vänner!

Ännu en ny vecka. Vad tiden går snabbt men det är ju också härligt att våren och sommaren är på ingång. Kan väl inte riktigt tycka att det är vår i Umeå än då vi har sååååå mycket snö. Eller räknas det som det iallafall kanske? =)

Vi har haft en bra helg men Jolie har varit fortsatt låg. Hon har ju inte varit sjuk men bara mer gnällig än vanligt och mer i behov av sömn och närhet. Fick avboka i princip alla helgens planer och bara mysa hemma med henne. Här kommer en liten bildbomb från helgen så att ni får lite mer inblick i vad vi har haft för oss:

Fredag morgon påbörjades i tofflor, med morgonrock och med sol i hela huset. Så fin känsla.

Mötte upp våra vänner för lunch, häng på kulturförskolan och biblioteket. Fick lite egentid med Jason medan F var hemma med Jolie.

Mina tights/byxor finns HÄR (så sköna så det är inte klokt trots att jag inte trodde det när jag beställde dom), min tröja finns HÄR. Min jacka kommer från H&M.

Jolie skulle sova en stund på eftermiddagen så F hämtade upp oss och hon fick sova i bilen =) Vi åkte en bit utanför stan och kikade på en marmorskiva som vi ska göra ett matbord av. Kommer bli så fint! Dom ni ser på bilderna är inte dom vi valde. Vi ska köra äkta sten faktiskt.. Vet att det inte rekommenderas men jag tycker bara att det är charmigt när det blir lite fläckigt och så.. Typ som våra soffbord har blivit. Men vi får se! Vi kanske hinner tänka om ett varv till =)

Möttes av min beställning på apotea, haha.. Till Jasons öron och mina fötter. Kanske inte det roligaste paketet att få men väldigt nödvändigt 😉 Och krämen använder vi mycket till barnen nu. ALLT eksem försvinner på båda våra och dom är lena året om tack vare den. Älskar den. Var faktiskt en av er som tipsade mig om den när jag skrev om eksem hos barn.

På kvällen blev jag sugen på ALLT.. Ja, ni ser ju. Så F åkte och handlade.

Och innan det lagade jag lasagne till middag. Recept finns HÄR.

Under lördagen storhandlade vi! Skönt att fylla på kyl och frys. Jason fick rita medan jag plockade frukt och grönt, haha.

Blev också ett gympass och jag fick promenera hem till denna fina himmel. Möttes av mat på bordet och två nybadade barn. Så himla härligt.

Vi var ute på altanen och skottade både lördag och söndag. Eller inte VI utan bara killarna. Jag vilade faktiskt bara och njöt av solen. Var rätt slut efter några nätter utan sömn med Jolie.. =) Jolie sov i vagnen under tiden så man får ju passa på!

Under söndagen åkte vi till Jasons dans. F och Jason dansade i vanlig ordning och jag och Jolie underhöll oss själva i lekrummet som dom har där.

Söndagens mamma. Kofta finns HÄR och byxor finns HÄR. Älskar dessa jeans!

Efter dansen åkte vi och träffade läkare då jag oroade mig för att Jolie eventuellt hade öroninflammation. Jag är själv öronbarn och hade det typ varje år som liten.. Men det var inte det som tur var! Hon har varit och dragit sig i örat och i ansiktet över huvud taget en del och verkat besvärad av det. Har kommit fram till att det är nya tänder på gång nu! Vi märkte dom igår kväll… Två stycken nya har kikat fram. Förmodligen därför hon varit så låg nu också. Sjukdom och feber som avlösts av tandsprickning.

En liten fika på det.

När vi kom hem så sov denna tjej i flera timmar. Så välbehövligt.

Vi gjorde supergoda halloumi/morotsbiffar till middag också. Lånade receptet HÄR.

Önskar er alla en fantastisk start på veckan. KRAM.

Kommentarer

  1. Sara

    Vi har ett specialbeställt matbord (180 cm) i äkta Carrara marmor, det är galet fint och jag älskar det!! 🥰 Kostade dock skjortan rent ut sagt men ja.. 😅
    Vi fick dessutom välja vilken skiva vi ville ha (marmor kan ju se så sjukt olika ut ju) då de hade fått hem bland de sista och finaste blocken från ett av de sista bästa marmorbrotten de hade i Italien. Så vår bordsskiva är 😍😍😍

    Vårat bord är nog lika fint som när vi köpte det men jag är så extremt petig och rädd om det, så är väl därför haha!! Använder ALLTID underlägg och torkar direkt man spiller något. Så tar man hand om det så funkar det <3

    Skicka DM till mig på insta om du är intresserad av att se bordet ifall ni också är sugna på att beställa ett 😘
    Kram!!

  2. Feli

    Tycker det att så roligt hur olika alla behöver ha det för att kunna sova. Dina barn slocknar direkt du klär av dem, min dotter behöver en mössa 😅 provade nämligen ditt knep från senast och hon blev bara mer aktiv hahha.
    Tack för en rolig blogg 😊

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Haha ja barn är ju sååå olika ju! Jolie somnar direkt om hon får vara nakenfis <3 kram och tack för fina ord 😀

  3. Moa

    Hej. Jag älskar din blogg, men börjar undra om du tappat stinget lite? Eller om du har en liten svacka nu? Kikade på din blogg varje dag innan men börjar tycka att det inte händer så mkt med bloggen😔 kanske bara är jag som känner så.😚

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Tappat stinget? Vad är det du vill ska ”hända” med bloggen? 😀 Förstår inte riktigt ;p kraaam! <3 tack för fina ord!

  4. Sandra

    Hej, tack för en mysig blogg 😍 har en fråga eller mer hur du skulle göra om du var i min situation. Jag fick igår veta att jag är gravid (känns sjukt konstigt att skriva det). Jag har en dotter som fyller 1 nu i april och håller samtidigt att studera och blir klar i höst 😬 det är en utbildning inom industrin så det är mycket praktik. Är det värt att hoppa av studierna eller vad tycker du 🌸 har alltid velat ha barn tätt men känner mig ändå tveksam nu 😩💕

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men tack <3 SÅÅÅ spännande!! <3 Jag hade kört på det som kändes bäst i hjärtat och magen. Ett barn ångrar man aldrig. KRAM <3 lycka till!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish