Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntInredningVÅRT DRÖMHUS 2017/2018

Små glimtar från vårt sovrum

Tänkte visa er lite små glimtar från rummen i vårt hus ett i taget. Visst är väl det lite roligt? Tryck gärna på hjärtat längst ner i inlägget om ni gillar idén =)

Jag älskar ju gröna växter! Denna ar vi i sovrumsfönstret men jag vet tyvärr inte vad den heter, haha.

Så fin tavla från Desenio.

Här är kroklisten som vi köpte vit och målade in i samma färg som resten av sovrummets väggar. Blev så bra. Perfekt att hänga morgonrocken på.

Älskar lamporna och sängborden men har redan planer på att göra om, HAHA! Det får dock vänta lite! Har dock tusen olika stilar och idéer som jag vill genomföra.. Tar aldrig slut i min lilla hjärna trots att jag bara önskar att det kunde göra det ibland.. Ja ja.. Om några år kanske..

Denna porslinsblomma har jag lite här och där i huset. Den är så fin och växer så snabbt.

Vägghängda krukor och en liten pall från H&M Home. Även vårt fina överkast kommer från H&M Home. I framtiden vill jag ta bort dörren som går till vår garderob och göra som en öppen ingång dit istället =)

Och här har vi lampan. Älskar den och har en sådan på väggen i trappen + i barnens lekrum också. Där har vi en av dom största modellerna. Har också en beige som ligger i förrådet som ska få komma upp i kontoret sen när vi börjar pyssla där inne.

Kommentarer

  1. H

    Verkligen superfint!! Undrar från vilket företag ni har beställt marmorskivan? Vi har nämligen också beställt en marmorskiva till Bestå men den är mycket mörkare trots att vi valde den ljusaste nyansen. Vi skulle gärna vilja ha den lika ljus som er är 😊 Jättefint!

  2. Maja

    Nu kommer du säkert tycka att jag låter bitter men vi måste alla börja tänka på hur vi konsumerar. Du som har barn som du älskar borde ju verkligen reflektera över vilken typ av framtid de kommer ha. Det går inte att köpa nytt, byta ut, hela tiden. Tyvärr.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Ja, så kanske det är 🙂 klart det går, jag säljer och skänker vidare. Slänger ingenting. Vi får alla föra våra egna val, kram på dig.

      1. Desirée Engvall

        Det säger mkt om en människa som kan svara så ödmjukt och avväpnande på kritik. Bra förebild i denna värd där många istället skulle va snabba med att svara något irriterat.🌸

      2. Ellen

        Handlar tyvärr inte endast om att skänka, sälja och inte slänga. Det är konsumtionen som skadar vår planet. Att köpa nytt och byta ut mer än vad vi behöver är inte hållbart. Det är något de flesta behöver tänka på, inklusive mig själv. Men det är inte klart att det går att köpa nytt bara för att man säljer och skänker.. Ha en underbar helg 🙂

  3. Sara

    Den dagen vi flyttar till hus får du komma och inreda haha! Tycker att ni har det såå mysigt, hemtrevligt och fint <3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Nej, precis 🙂 vi skippar det då tomten är mindre och inte har lika bra solläge + att placeringen av huset skulle bli lite tokig på den tomten (på grund av lite regler från kommunen kring placering) 🙂 <3 kram och tack <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish