Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Hej från sjukstugan

Hej vänner <3

Hoppas allt är bra med er. Gårdagens timmar gick så snabbt och jag var så chockad när klockan plötsligt var 18.30 och det var dags för barnen att sova. Jolie sov hela förmiddagen med små uppvak för att dricka lite äppelmust och äta lite risgrynsgröt och apelsin. Sedan gnydde hon i sömnen flera gånger men då la jag mig bara bredvid henne och ammade vilket gjorde att hon somnade om. Så hon sov till 13.00 (!) och efter det så var hon rätt pigg. Solen hade kikat fram så vi tog en promenad med vagnen och hon somnade genast igen. Alltså lilla hjärtat.. Så skönt att komma ut och få lite luft iallafall! Jag upplever att jag får ont i huvudet om jag sitter inne en hel dag utan att få frisk luft över huvud taget. Någon annan som är likadan?

Idag kör vi sjukstuga dag två. Jason mår mycket bättre men han är å andra sidan sjukt snabb på att återhämta sig från ALL sjukdom. Kan typ knappt komma på någon gång där han varit sjuk väldigt länge och haft det jobbigt under tiden. Han har ofta varit på benen hela tiden, pigg och glad.

Önskar er en jättefin dag. KRAM.

Så härligt att vi äntligen har ljus och plusgrader! Barnen njöt verkligen av solen.

Som ni ser så har vi dock vääääldigt mycket snö kvar.. Såg på insta story att många i södra Sverige redan har gräs framme.. Är sååå avis.

Vi åt denna goda lunch igår. Älskar att göra storkok på denna. Räcker så länge och blir bara godare för varje dag i kylen, tips!

<3<3<3<3<3

F slängde ihop snabb tacos till middag som vi åt med Jason medan lillasyster sov på soffan själv för en stund.

Kommentarer

  1. Jenny

    Jag gillar verkligen ert lekrum! Du är duktig på inredning :-)! Vart kommer bänkarna/de låga skåpen ifrån som Jason står vid? Kram

  2. Emma

    Konstig fråga kanske men hur ofta tvättar du håret och använder du torrshampo mellan tvättarna
    ? Isåfall vilket ? Jag försöker hålla mig till var 3e dag men har än inte hittat något torrshampo jag är helt nöjd med… utbudet är ju även lite mer begränsat då man har mörkt hår som jag har så vissa gör att man ser nästan gråhårig ut … kram och ha en fin dag

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Gillar det från Löwengrip men brukar köra lite olika.. Just nu använder jag inget alls faktiskt då man som du säger ofta ser gråhårig ut trots att vissa faktiskt till och med är anpassade till mörka hår. KRAM <3 detsamma!

  3. Isabel

    Ja hjälpes. Bor strax utanför Göteborg och vi har inte haft snö på flera veckor. Har ca 10 grader nu och massa vårblommor börjar komma upp. SÅ härligt med vår. När bruket våren komma till Umeå?

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men ååååh underbart 😀 haha så olika men kanske maj? Slutet av april? Beror på vad man räknar som vår, kram <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish