Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntVÅRT DRÖMHUS 2017/2018

Vad händer i hallen?

Nu är garderoben snart klar! Visst är den fin!? Vi ska bara foga lite runt den nu + måla till väggarna och listerna så att den smälter in mer i väggen och så att vi får ett fint slutresultat.

Här hade F precis målat ett sista lager när dörrarna redan var monterade. Därav ser det lite fläckigt ut. Ser bättre ut nu när det torkat helt.

Knopparna jag köpte!

Visst är dom magiskt fina!? Lite annorlunda men samtidigt inte så utstickande, precis som jag gillar det =) Stilrena men med det lilla extra. Är jättenöjd med dom och tröttnar vi så kan vi ju byta till enkla silverknoppar tänkte jag.

Kommentarer

  1. D

    Hej! Har för mig att du skrivit att din man fixade terassen ute själv genom att kolla ett klipp på youtube. Var det Ngn specifik video, vilken isåfall? 🙂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Nej, han har bara googlat runt massor och kollat på olika videos, bilder osv. Så ingen speciell 🙂 kram <a3

  2. Sofia

    Hej!
    Jag är bara lite nyfiken på hur ni tänkte när ni valde förskola till Jason? Vad prioriterar ni, vad är viktigt för er på förskolan osv. Skulle vara spännande att läsa ett inlägg om det och era förväntningar inför förskolestarten. Särskilt med tanke på era tidigare erfarenheter av förskola.

  3. AnnKatrinJohansson

    Hej, så fint😀! Ni är både så händiga, har god smak OCH är otroligt driftiga, när ni bestämmer något så kör ni och slutför!
    Imponerande!

  4. Sofia

    Supersnyggt!! Vi bor också i ett smart150-hus så blir så inspirerad att göra liknande i våran hall. Med småbarn kan man ju aldrig få för mycket förvaring! Vilken bredd på garderoben är det? Är det PAX från Ikea?

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Så sant 😀 nej det är en annan lösning från IKEA.. Minns inte vad den heter på rak arm men också en av deras populärare garderobslösningar och den börjar också på P! Kram <3

    2. Kikki

      Jag flikar in, jag gissar på att det är Platsa systemet heter.

      Verkligen jättefint och din man är verkligen jätteduktig och flitig! 👌

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish