Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tisdag

Hej vänner <3

Hoppas allt är bra med er. Igår hade vi en såååå seg dag. Både jag och F var helt slut av någon anledning. Fick iallafall mycket gjort ändå och skickade in lite papper till försäkringskassan, handlade lite som vi missade i helgen, ringde lite samtal gällande förskolan samt fick hit en kille som kikade på vår torktumlare som slutade fungera igen.. Hann göra storkok, läsa för barnen och leka massor med dom. En jättefin dag. Dock lite besviken på att jag inte tog mig iväg till gymmet men jag orkade verkligen inte. Så är det ju ibland.. Man får lyssna på kroppen =) Idag blir det ett gympass dock! Och så ska jag förbereda det sista inför morgondagen då jag reser iväg till Stockholm för lite jobb.

Önskar er en superfin tisdag. Stor kram!

Handlade också nytt proteinpulver till F igår. Vi båda har kommit igång med att gymma ordentligt och det är sjukt kul att få dela det. Nu har vi ju varit aktiva sedan innan jul ungefär.

Får mycket frågor om var vårt porslin kommer från och dessa fina är från Mateus. Började samla när jag var gravid med Jason i magen och har fått ihop en stor samling nu.

Har glömt att visa er vår nya hallmatta. Visst är den fin!? Från Linie Design.

Igår blev det snabb korvstroganoff till lunch.

Och linssoppa till middag. Så gott och enkelt =)

Jason blev febrig mot eftermiddagen och ville ha fika, haha! Han sa flera gånger att han så gärna ville fika.. Så vi gjorde ett stort fruktfat med choklad på sidan och barnen fick välja två chokladbitar var + äta hur mycket frukt dom ville. Många frågar ju om vi äter upp allt och nej, vi åt inte upp all choklad.. Och inte all frukt heller. Men frukten brukar gå åt på typ två-tre dagar ändå… Lägger i gröt, yoghurt, fikar som mellis under dagen, tar med när vi ska någonstans som påfyll av energi åt barnen.. Skönt att ha den uppskuren och klar i kylen och lätt att bara ta fram när man är sugen. Har vi besök så brukar dock allt gå åt, haha! =)

Vi läser så himla mycket här hemma hela tiden. Så kul att båda barnen faktiskt tycker om det så pass mycket.

Kommentarer

  1. Profilbild
    Agnes

    Bilderna på dina frukt/godisfat är ju alltid helt magiska men måste fråga (och hoppas det kn vara okej att ställa en sådan fråga) men vad lägger er familj på dem i snitt per månad, typ?
    Bor själv i Umeå och kan bara tänka mig vad det kan kosta… upplever nämligen att typ exotiska frukter och så är väldigt mycket billigare i ex. Skåne där jag bott innan. Så fin blogg du har vill jag också passa på att säga, verkligen kul att få följa er familj!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men åh tack 😀 kanske runt en tusenlapp? Mer vissa månader och mindre andra 🙂 KRAM och tack för så enormt fina ord, blir så glad <3

  2. Profilbild
    Åsa

    Blir alltid så hungrig när jag läser din blogg! 🤣 Bilderna på mat, fika och fantastiska fruktfat får mig nästan att behöva låna en av sonens dreglisar! 😉😋

  3. Profilbild
    Amanda

    Åh ÄNTLIGEN! Jag har letat i en evighet efter den perfekta hallmattan! Vilken färg har ni? Beige eller ljusgrå?
    Kram <3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Åh, jag vet inte.. Fanns bara denna färg.. har du länkar så kan jag nog lista ut vilken av dom det är? Kram 😀

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish