Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Dagens

Tacksamhet: Jag är dagligen tacksam över vår babyvakt som vi kan koppla upp till mobilerna. När vi har nattat barnen i vår stora säng så har vi stenkol på dom hela tiden i videoformat vilket känns så tryggt. Vet inte vad vi hade gjort utan den. Då hade vi nog behövt gå och lägga oss samtidigt som barnen i princip.. Eller sitta knäpptysta i samma rum och se film i ljudlöst format, haha!

Tittar på just nu: Jag är beroende av Unga mammor just nu! Och Lyxfällan, Sveriges Mästerkock, Paradise hotel, haha! Jag som aldrig ser PH längre tycker faktiskt att denna säsong är väldigt underhållande. Skönt att bara kunna slökolla när tiden finns och koppla bort tankarna på allt annat.

Jobbigt: Att det är sååå mycket snö.. Måste skottas hela tiden. Dock så är det ju inte jag som skottar hos oss utan F. Har erbjudit mig att göra det flera gånger men han tycker det är vardagsmotion så han tar det gärna =) Tar enormt mycket tid just nu iallafall och dom dagarna som inte tiden finns så snöar vi typ in.. Nej, nu vill jag har vår!

Semesterplaner: Jag klurar lite kring sommaren just nu. Är enormt sugen på att besöka Öland eller Gotland. Hade varit sååå mysigt! En sväng till Göteborg blir det också.. mellan alla husprojekt =) Vi har lovat oss själva att vi inte ska slita ihjäl oss med huset utvändigt i år utan ta vara på sommaren och semestern med. Det gör ju faktiskt inget om vi får skjuta på vissa grejer ett eller två år till. Vi har ju hela livet på oss och man får inte glömma bort att leva och vara här och nu.

Materiell lycka: Jag hittade en sååå fin gullranka o en köp/sälj-grupp här i Umeå tack vare min fina vän Hanna. F hämtade hem den igår och jag är sååå nöjd med den. Går ju såklart att köpa sådana i blomaffärer men denna var så stor och lång! Vill ju har mycket gröna, klättriga växter hemma men nackdelen med att köpa helt nya är ju att dom är rätt små.. Ska plantera om denna i någon fin kruka och visa er sen. Så nöjd med mitt köp!

Bubblande känsla: Det är så ofta det bara pirrar i hela min kropp när jag ser mina barn. Alltså att dom är mina!? Att dom har bott i min mage? Jag kan knappt förstå att dom finns på riktigt och det bubblar på riktigt i hela mig av den tanken. När Jason säger ”älskar dig mamma” eller när Jolie håller hårt i min hand med sin lilla hand när jag nattar henne. När dom lyser upp av glädje och lycka när vi busar.. Alltså jag är helt förälskad i mina små. Och ja, klart jag är less ibland precis som alla andra föräldrar. Det hör till såklart. Men den där kärleken jag har för mina barn. Den är så stark att den inte ens går att försöka sätta ord på. Jag älskar dom mer än allt i hela världen och skulle göra precis vad som helst för dom när som helst.

Kommentarer

  1. Sofia

    Åhh jag blir helt tårögd när jag läser om kärleken du har för dina barn… Vet du vilken känsla jag får? Att jag önskar att JAG var ditt barn haha… Hade verkligen älskat att ha en mamma som du

  2. Julia

    MIN BEBIS ÄR HÄR 💙💙 idag fyller min lille kille en vecka och vi är så lyckliga och konstant oroliga samtidigt. Han är så lugn och snäll världens finaste bebis – fantastisk känsla verkligen. 💙💙

    Ville mest bara berätta detta så slutet gott allting gott 😘😘

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      MEN ÅÅÅÅÅÅÅH GRATTIS <3 <3 <3 <3 blir så glad för er skull! Ni har det bästa framför er nu 🙂 kärlek <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish