Gabriella Joss Gabriella Joss
VÅRT DRÖMHUS 2017/2018

Vad händer i vår hall?

Såhär såg det ut hos oss i helgen när vår inbyggda garderob var in progress =) Nu är den typ helt klar och vi inväntar bara en leverans av väggfärg som kommer på onsdag så att vi kan bättra på väggarna där vi spacklat och slipat. Och så har jag beställt hem knoppar som landar här hemma nu i början av veckan. Visar det det färdiga resultatet när det är klart i slutet av veckan men vi är SÅÅÅÅ nöjda. Så glad att jag har en händig man här hemma som kan fixa det mesta och göra det så jäkla bra dessutom. Garderoberna äter upp precis ALLA ytterkläder som vi äger, alla barnens skor, alla mössor, vantar, tjockstrumpor, hjälmar, skridskor, åkpåsar, fleecekläder. Är så tacksam och glad och nu är det inte lika kaos i garderoben som vi har under trappen längre. Där hade vi ju tryckt in det mesta innan men nu blev den lite avlastad =)

Kommentarer

  1. E

    Såå fint! Bra jobbat av er båda 😃 men vad var det där innan? Har du någon bild? Helt utan stommarna tänker jag.

  2. Ulle

    Blir ju bara såååå bra 👍🏻 Kanonsnyggt och praktiskt o detta skulle en snickare ha typ 30000 för 😱 galet

  3. Lisa

    Herregud, blir impad över att ni klarar er med den! Vi har fyra såna i hallen och de är helt fullsmockade! 😄 har iofs 3 barn, Men ändå! Gör förmodligen något fel 😉 fint blir det i alla fall, vad duktiga ni är! ❤️

  4. Elli Coleman

    Kan du snälla skriva vad ni använt er av för delar. Han har ju byggt den själv men han måste ju köpt alla delar från någonstans. Vi behöver också verkligen bygga en liknade i vår hall då vi har 4 ungar och ingen förvaring.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Oj, jag har ingen aning! Men allt är från Ikea. Det är deras egna garderobslösningar som han har köpt olika delar av för att det ska passa just våra mått i hallen <3 kram kram 🙂

  5. Assa

    Duktig Fjodor är. Och du är minst lika duktig som rattar barnen när han håller på å fixar å donar. Kram till dig!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish