Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Första gången x 3

Inlägg innehåller annonslänkar

I helgen skulle vi på IKEA och Jason tycker ju att det är sååå tråkigt att köpa gångjärn.. För det var det vi skulle göra! Vi skulle byta in gångjärnen vi handlat i veckan och köpa andra. Dom har ju ett sådant där lekställe där man kan lämna in sitt barn i någon timme medan man handlar så vi bestämde oss för att prova. Eller ja, han sprang dit själv och vägrade gå därifrån så det slutade med att vi gick med på att han fick stanna, haha! Så det blev premiär för oss och gud vad det underlättar att bara ha med sig ett barn när man gör någonting och dessutom vill göra det relativt snabbt. =) Det är första gången vi har lämnat honom! Och det var verkligen smidigt. Och så får barnet ha roligt med andra barn i samma ålder istället för att gå runt i butiker. Måste dock erkänna att jag var stressad och orolig under tiden och hade lite svårt att slappna av. Var rädd att han skulle göra illa sig och att vi inte skulle vara där eller liknande. Men det hade gått jättebra!

– Igår så handlade jag med mitt företagskort för första gången! Det var en väldigt speciell känsla! Allt arbetsrelaterat kommer ju från och med nu att köpas med det. Förstår fortfarande inte riktigt att vi faktiskt har bolag på riktigt. WOW! Det känns så roligt. Allt har gått så snabbt och smidigt tack vare vår fina redovisningskonsult som är helt fantastisk och har hjälpt oss med allt.

– Barnen har syskonmatchat på riktigt för första gången! Jag älskar ju att matcha och syskonmatchar gärna. Matchar själv gärna färg med barnen också! 😉 Har dock inte gjort det alls på ungarna mer än att ha på dom samma färg och snarlika plagg. Eller typ exakt likadana brallor men olika tröjor. Men nu hörrni, nu var det premiär! I söndags hade dom för första gången på sig exakt likadana byxor och tröjor. Hur sött!?

Tre bilder på mig och mina älskade barn! Mitt mysiga set hittar ni HÄR. Barnens tröja HÄR. Barnens tights HÄR.

Kommentarer

  1. Profilbild
    Sara

    Vi väntar barn nr två i juni och längtar tills jag får matcha kläderna 😍

    En fråga! Tycker du har sååå fint hår! Vad är din morgonrutin eller hur gör du för att få det svallet på håret? Nå speciellt värmeverktyg?

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men vad roligt, grattis 😀 tack <3 jag lockar alltid håret med en locktång eller plattång direkt efter att jag har duschat och torkat det och sedan lägger jag i glansigt hårvax. Då håller det sig fint till nästa dusch, kram <3

  2. Profilbild
    Sarah

    Skulle vara roligt om du och Jolie matchade ibland, det är så sött!!
    Förresten varför ska ni ha ett företag? Har ni något på g?
    Kramis!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Haha jaa 🙂 jag jobbar ju med sociala medier på heltid och då har ju dom flesta företag då man ska fakturera för samarbeten man gör osv! 🙂 Men vi har varit lite sena med det, kram! <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish