Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Fredag!

Fredag igen! God morgon på er!

Jag hade en så dålig dag igår på grund av vårt läkarbesök med Jason. Vi har ju först fått information om att vi skulle dit i måndags för att få bort hans vaxpropp i örat men när vi kom dit hade dom inte tid tydligen. Fick en ny tid och den var igår.. Och igår så petade dom väl lite i örat men vaxproppen fick dom inte bort. Och dom ville inte spola örat heller av någon anledning. Fick så lite svar trots alla tusen frågor vi ställde och började till och med tjafsa med läkarna då jag inte vill ge mig när det kommer till mina barn. Han hör ju fasiken dåligt på det örat på grund av vaxproppen. Förstår liksom inte varför dom inte kan spola örat bara? Dom sa typ att det inte är bra att göra det på så små barn och det köper jag.. Men samtidigt så vet jag ju SÅ många barn som har gjort det i Jasons ålder.. Fattar ingenting. Ja ja.. Vi ska fortsätta försöka få bort det hemma så får vi se. Fick iallafall remiss till öron/näsa/hals till slut efter allt tjat.

Nej blä.. Vi startar dagen med ett besök till Tove och barnen medan F pysslar på med garderoben här hemma. Och så ska vi nog hänga med vänner i eftermiddag med.. Får se hur det blir! Önskar er en underbar dag. KRAM <3

Igår när F var iväg och tränade och Jolie sov så fick jag och Jason lite välbehövlig egentid. Vi passade på att pyssla och läsa lite. Jag är verkligen en pysselmamma. Gillar lugna aktiviteter, kan pyssla, klistra, rita och läsa i evigheter.. Tycker om att prata och bara vara med barnen, sjunga, rimma.. F är tvärtom och HÄRJAR verkligen med barnen. Förstår inte hur han orkar, haha! Jag blir helt slut efter typ 30 minuters galen lek. Tur vi är olika och kompletterar varandra. Så får barnen det bästa av båda världar.

Två bilder från Jolies rum. Här ser ni hennes kaosiga garderob.. Vet inte hur man håller ordning i denna typ av garderob med alla kläder. Så mycket enklare att organisera i en byrå.. Men vill så gärna ha kvar garderoben där då den är så fin.

Vi var hos Tove och barnen igår med. Så himla mysigt! Köpte med lite fika dit och blev bjudna på middag, lek, bus och massor av tjejsnack som alltid.

Förresten! Snöar det hos er? Hos oss är det sååååå mycket snö… Helt sjukt. Jag som trodde att vi skulle få vår snart. Det snöar hela tiden!

Kommentarer

  1. Profilbild
    Ingrid

    Tänkte bara säga att varför man ibland väljer att inte spola på små barn är för att trumhinnan är skör och man vill gärna inte ta hål på trumhinnan. Plus att det är såå mycket lättare att spola om man behandlat hemma med öronolja i några dagar innan spolning. Tips är att prova tex revaxör under natten med fetvadd och se om det släpper av sig själv, och även regelbundet ta öronvax med en tops längst ut i örongången efter varje bad 😊 hoppas detta hjälpte dig

  2. Profilbild
    Nicole

    Lägg plaggen i små lådor som du ställer i garderoben och vik enligt konmari metoden? Marie Kondo är bäst 😅😄🙌🏻

  3. Profilbild
    Sophie

    Tips på organisation i garderoben är lådor! Antingen bara Ikeas billiga tyglådor ”Skubb” eller plastlådor. Det bästa är att man dessutom kan märka upp dem, så går det snabbt att hitta vad man söker. Kör på det i mitt skåp och det har verkligen gjort underverk. Så smidigt att dessutom kunna dra ut lådan och få överblick, se vad som finns längst in osv. Annars är jag världsmästare på att bara ta det som ligger längst fram och så blir det bakom aldrig använt, haha!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Smart 😀 tänker mig att det är snyggare med sådan förvaring i byrålådor men man kan ju se vad som skulle passa! Haha förstår dig 😉 KRAM <3 🙂

  4. Profilbild
    Anne-Charlotte

    Åh snälla,får jag fråga var de underbart söta tygdockorna som sitter på kaninhyllan finns? Kram på er

  5. Profilbild
    Mathilda

    Köp snygga lådor utan lock att ha i garderoben på alla plan utom planet med stång så blir funktionen som en byrå.

  6. Profilbild
    Åsa

    Spana in Marie Kondo och Konmari-metoden på youtube el Netflix och lär dig vika/organisera kläder på hennes vis. Plättlätt och blir så bra! Skaffa boxar till hyllorna. Det kommer att bli mer space i ett nafs. Lycka till!!

  7. Profilbild
    Madde

    Förstår inte varför dom inte bara tog bort den när ni var på önh (för visst minns jag rätt att det var därmd upptäckte den).
    Vi var på önh med vår dotter för undersökning pga sen talutveckling och hon hade en Jättestor vaxpropp i ena örat. Den tog dom bort direkt då med en smal tång.
    Hoppas ni får bara hjälp smart 💕

  8. Profilbild
    S

    Jag hatar byrå och allt som innebär att kläderna hamnar i hög, tycker inte man får så bra översikt. Så mitt bästa tips är att köpa smala galgar och hämtar upp ALLT. Vi gör det och det blir så överskådligt och enkelt. Alla kläder varesig det är pyjamasar eller linnen. Ta bort ett hyllplan och häng upp allt är mitt tips 🙂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Nej 😀 fast nu på senaste så har hon typ försökt göra det och tar nappar av sina jämngamla som har napp! Så köpte ett eget paket nappar till henne så att hon har egna om hon vill 😀 dock leker hon mest med dom och tuggar på dom! Kram <3

  9. Profilbild
    Linda

    Hade en liknande garderob till min dotterföretag hon var mindre och det blev kaos direkt! Köpte rundstav och satte upp en klädstång till. Hängde så många plagg som bara gick. Köpte också lådor som jag sorterade in resten av plaggen i, det blev mycket bättre! 😊

  10. Profilbild
    Sofie

    Vår 2-åring hade en vaxpropp som vi fick försöka lösa upp med revaxör (finns att köpa på apoteket), men det hjälpte inte. Dock kunde de ”dammsuga” ut den hos öron-näsa-hals, så hoppas ni får hjälp där.

  11. Profilbild
    Madde

    Bor i ”norra” delen av Västmanland och här har de nästan snöat/regnat konstant i 2 veckor känns de som. Är så trött på denna vinter nu och vill va vår och sommar. Önskar så att jag var en pysselmamma men jag klarar inte av att pyssla med min dotter, kan pyssla själv men inte med någon annan. Känner mig så hemsk som mamma som inte vill pyssla/baka/laga mat med dottern

  12. Profilbild
    Emma

    Skaffa förvaringslådor och vik sen kläderna enligt Marie kondo! Bästa som hänt mig i kläd och garderobsväg!

  13. Profilbild
    M

    Köp genomskinliga lådor till Jolies garderob så blir det enklare att organisera, bara att dra ut lådan och ta det man ska ha 🙂 Vi bor utanför Gävle och här är det fortfarande MASSA snö. Snöar och är runt 0 grader hela tiden, haha.

  14. Profilbild
    Lisen

    Tips till garderoben, lägg in lådor där du kan lägga kläderna i. Vill du ha en body, byxa osv tar du bara fram rätt låda 🙂 Blir snyggt och så smidigt!

  15. Profilbild
    Fyrbarnsmamma

    Jag har två ”ötonbarn” och vad jag vet försöker de undvika spolningar på barn, eftersom det finns risk att ex trumhinnan tar skada, men också hörseln. Trumhinnan måste studeras noga. Det görs därför inte på vanliga vårdcentraler utan hos specialister.

  16. Profilbild
    Amanda

    Det är nog bättre arton får komma till öron näsa hals istället, dom är mer vana vid att få bort vaxproppar och hela upplevelsen kommer bli bättre för Jason, tror jag!
    Dessutom behöver man inte skölja bort vaxproppen, man kan suga ut den vilken även är mindre obehagligt 🙂 sålänge kanske ni kan testa revaxör och se om ni kan lösa upp proppen.

  17. Profilbild
    Sara

    Hej! Varifrån kommer ditt fina halsband och matchande armband? Så snyggt!

    Vill också dela med mig en dikt till dig Gabriella som är mamma och till alla mammor överlag. Kom ihåg att vi gör så gott vi kan och tyvärr är vissa människor alldeles för mycket i sin egna bubbla och har svårt att känna medkänsla och visa förståelse för andras känslor, åsikter och rättigheter. Det är tyvärr så världen kanske kan se ut vissa gånger men man får ändå tänka positivt och komma ihåg att allt löser sig alltid till det bästa.

    Här kommer dikten;

    En mor finns med från början
    som källan till ditt liv.
    Med kärleksfulla blickar
    hon följer varje kliv.

    Sen livets första måltid
    har hon bjudit dig att smaka.
    Hon ger dig av sin omsorg
    utan krav att få tillbaka.

    Hon tas så lätt för given
    som lindring av besvär.
    Och sällan blir hon tackad
    och sedd för den hon är.

    I livets alla skeden
    förblir hon dock densamma…
    Din alldeles unika
    högt älskade mamma.

  18. Profilbild
    Veronica

    Angående Jasons öron! Haft samma problem med dottern. Hon på vårat bvc tipsade om vaxoil eller vanlig matolja att he öronen för att lösa upp vaxproppen, och att bada! 🙂 det funkade för oss. Hoppas vaxproppen försvinner

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish