Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Äntligen!

Inlägg i annonssamarbete med Attityd Exclusives

Igår tyckte Amanda att det var dags att plocka ut mitt löshår då jag fått så fint hår igen i mig själv. Sagt och gjort. Känns såååå skönt trots att jag älskar hairtalk. Förstår inte att mitt egna hår äntligen har blivit så bra efter graviditeterna och amningen. Håret närmst hårfästet har dock börjat skava av lite så vi får se hur länge det håller i sig att jag får ha såhär långt och tjockt i mig själv  =) Men är iallafall så nöjd! Vi färgade botten och tonade ner längderna lite. Har världens bästa frisör!

FÖRE: 

EFTER:

Vad tycker ni? Jag är sååå nöjd!

Inlägg i samarbete med Attityd Exclusives

Kommentarer

  1. Sara

    Ett oönskat tips 😉
    Prova att köpa satin örngott. Det är mycket skonsammare för håret och håret slits inte som på bomullsörngott. Det är även bra för huden!

  2. Jo

    Superfint hår! Var är tröjan ifrån som du har på dig? Den är också jätte fin. Skulle vara roligt om du tipsade om lite kläder du gillar/har hemma och länkar dem. Du har sån fin klädstil. Tack för en super blogg! 🙂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men tack vad snäll du är <3 länkade den i ett inlägg som kom upp nu under dagen 🙂 <3 Den är från NAKD, kram <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish