Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Just nu:

– Jolie är så himla klok! Man kan verkligen prata med henne nu och det händer så mycket i hennes utveckling varje dag. Hon svarar när man pratar med henne, hon förstår typ allt man säger, hon kan otroligt mycket ord, kan härma nästan alla djur, springer omkring här hemma.. Alltså det går FÖR fort.. Fattar inte att hon är ett år och två månader redan. Känns nästan lite jobbigt att det går så snabbt men samtidigt så är jag så fascinerad över hennes utveckling. Är så häftigt att kunna kommunicera så otroligt mycket med en ettåring.

– Idag ska jag till frisören och jag är sååå peppad! Mitt hår känns så himla slitet och jag har verkligen varit dålig på att ta hand om det nu under senaste veckorna. Älskar att bli ompysslad hos bästa Amanda! Och så får man alltid lyxkaffe och god choklad, mmm.

– F och barnen ska ta emot sotaren under tiden som jag är iväg. Trodde inte att man behövde sota så ofta (varje år!) och det behöver man tydligen inte heller.. Men sotaren som jag pratade med rekommenderade oss ändå att vi ska låta honom komma även i år och på plats även prata kring ett schema och hur ofta han ska komma nu under närmsta åren.

– Vårt bolag är ju igång! Och det känns så jäkla coolt att kunna skicka ut fakturor själv nu istället för att få pengar utbetalda som lön för arbetet jag gör för företag på mina sociala kanaler. Är så stolt över oss att vi äntligen tog tag i detta. Har ju haft en önskan om att starta aktiebolag länge men inte riktigt vetat hur länge jag kommer att jobba med detta osv.. Men det känns ändå värt att ha den tiden jag ska fortsätta. Blir så mycket bättre och enklare på alla sätt och vis.

– Min bror var här igår och då käkade vi tacos! Känns som ett säkert kort som alla gillar och dessutom går det väldigt snabbt att bara slänga ihop!

– Jag har verkligen kommit igång med träningen som ni vet. ÄLSKAR det. Alltså verkligen älskar! Så glad varje dag och känner mig så mycket piggare, friskare och till och med snyggare. Suget efter sötsaker och annat onyttigt blir bara mindre och mindre dessutom. Vet att många av er vill att jag ska dela med mig av vilka övningar jag brukar köra ooh sådär men jag tycker att det känns lite pinsamt nästan. haha! Missförstå mig inte.. Vill gärna visa er men jag är verkligen inget proffs. Tränade ju rätt mycket innan Jason föddes men sedan dog det av helt. Kan såklart filma lite övningar men finns ju dom som är GRYMMA på allt som har med träning att göra som delar med sig. Känns som att mina halvdana videos hade blivit lite överflödiga, haha =)

– Sorgen just nu! Något som får mina ögon att tåras.. Denna lilla tjej som är i Jolies ålder är svårt sjuk och hennes liv svävar i fara varje dag. Igår kväll satt jag och storbölade.. Kunde inte sluta gråta! Hennes mamma delar med sig av mycket från deras liv på sin instagram och efter att ha sett några storys direkt från deras verklighet så kunde inte tårarna sluta rinna. INGET barn ska behöva vara svårt sjukt. INGET barn ska behöva gå igenom allt som denna lilla tjej har och måste gå igenom varje dag. Mitt hjärta brister på riktigt och jag vill bara göra allt jag kan för att hjälpa. Så kära ni! Gå gärna in hos @josefinravn på instagram och läs mer. Varje krona är så viktig och tillsammans kan vi rädda livet på denna lilla tjej! Vet att väldigt många influensers har delat detta vidare på sina konton och det gör mig så glad. Tillsammans kan vi kämpa och klara det mesta!

Kommentarer

  1. Lisa

    Finns inget värre än barn som är sjuka, svårt sjuka. Allt är så fel med det och man vill bara ta all smärta. En vän till mig förlorade nyligen sin dotter som han bli 10 månade innan en agressiv tumör och hjärnblödning gjorde att hon inte orkade mer. Så hemskt och så finns det inget man kan göra.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish