Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Fredag

Hej fina!

Hoppas att ni mår bra!

Jag startade dagen igår med att vara barnvakt till lilla Minna då Tove skulle på behandling. Sedan åt vi lunch och efteråt mötte jag upp killarna som hade varit på Leos lekland. Vi hängde på biblioteket en stund och när vi väl kom hem så storstädade vi, lagade middag, busade med barnen.. På kvällen drog F och tränade och köpte ingredienser till pannkakor då vi ska åka till badhuset idag och behöver ha med oss något att äta =)

Jag var så trött och sliten igår så jag hoppas verkligen att jag känner mig piggare idag!

Så ja.. Nu bär det av mot badhuset och det ska bli jätteroligt. Vi åker med vänner och jag tror att barnen kommer att älska det.

Kram och hoppas ni får en härlig fredag!

Älskar att spendera tid med dessa brudar!

Kolla Jolies små tår!! Sötaste jag skådat! Och visst är koftan fin!? =) Så gosig verkligen.

Hon röjer överallt. Haha, kolla blomkrukan i fönstret. Den stod inte så bra!

Pappas tjej! Jolie har förresten lärt sig att säga ”bebis”! Hon kallade Minna för bebis igår nr vi sågs hela tiden  F är så stolt för det är han som  har lärt henne, hehe.

Och på bilderna ovan ser ni två olika amningspositioner. Det där med att amma ett större barn, haha! Det blir lite hur som helst och på lite olika konstiga vis. Ni som vet.. Ni vet =)

Kommentarer

  1. Hej

    Tycker nästan de är så med min 8 månaders 😂 inte still en sekund!! På tal om amning, har dina barn bitit dig i bröstvårtorna och hur regerade du isf? Min lilla har precis börjat med det och det gör sååå ont. I värsta fall får jag sluta amma men vill egentligen fortsätta ett tag till

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Ja, båda mina har haft sådana perioder men det har gått över. Tycker inte att något speciellt har hjälpt men jag har alltid markerat och sagt ”aj” typ.. 🙂 men tror inte att dom slutade på grund av det utan att det bara avtog. Men markera och ta bort bröstet och prova igen och direkt bebis biter igen så gör du om samma sak osv! Dom förstår så mycket mer än man tror, kram <3

  2. Amanda

    Haha gud ja, min lilla kille på ett år tycker att de bästa amningspositionerna just nu är att stå upp i mitt knä och böja sig fram eller att åla rundor med underkroppen fram och tillbaka så att han alltid tappar taget? Haha!
    Ha en fin kväll, kram!

  3. JennyJenny.se

    Ja, ammade min dotter till hon var nästan två. På ett sätt tyckte jag det var enklare när hon var större men när de är små bebisar ligger de ju iallafall stilla… haha. Så fina bilder och låter som en väldigt mysig dag!

  4. Belinda

    Hur slutade du amma Jason ? Min dotter är strax över 1 och hon vill alltid amma till sömns men känner det börja ta på mina krafter att jag allltid måste vara tillgänglig
    Kram fina du!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Det gick naturligt när jag var gravid och mjölken sinade mer och mer med graviditetens gång. Så han blev mindre och mindre intresserad. Vi fick ett jättefint avslut utan tårar eller ilska. Jätteskönt för både mig och honom <3 kramar! Lycka till <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish