Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Möte med Myresjöhus

Hej fina <3

Hoppas allt är bra med er. Igår var vi på ett möte med Myresjöhus och planerade upp huset vi vill ha och hur vi vill ha det. Landade ganska precis på den summan vi trodde också.. Vi ska kika på lite mer exakta val och räkna lite mer, fundera lite mer.. Är ju ett väldigt stort beslut och det känns lite som en gröt i huvudet just nu. Mycket att räkna på, fundera på och ta in.. Men det är roligt också!

Ska jag skriva en lista med för/nackdelar om vi skulle bygga det huset vi vill ha på den tomten? Det är ju som sagt en del att tänka på och väga för/emot osv. Ska skriva en lista kring detta privat men tänkte om det är roligt om jag delar med mig av den här på bloggen med?

Önskar er en fin dag! Stor kram.

Igår skulle jag på ett läkarbesök men det var tydligen väldigt försenat så jag valde istället att få tid en annan dag. Visste inte hur länge jag skulle behöva vänta och vi skulle ju på ett annat möte med Myresjöhus.. Vi hann fika semla (blev aldrig någon under fettisdagen) och så besökte vi biblioteket och läste massor av böcker.

Gårdagens lätta lunch! Kolla mina mateus-tallrikar.. Flera ser ut såhär då jag råkat köra dom i ty 75 grader i diskmaskinen.. Dom har alltid varit fina fram tills att jag bytte diskprogram av misstag.. Sååå ledsen för det..

Och så två bilder från strax innan mötet! Vi har så mycket beslut att fatta just nu… Känns jobbigt, kul och spännande på samma gång.

Till middag gjorde jag två typer av sötpotatis i ugn med olja och flingsalt och så en varm bönröra till med blandbönor, purjolök, crème fraich, citron, timjan, oregano, tomat och zucchini. Blev väldigt gott. Perfekt middag!

Kommentarer

  1. Becka

    Kan ni inte bara köpa tomten och liksom äga den ett år eller två och sen börja bygga på den så behöver ni inte känna er så stressade ?

  2. A

    Så kul att ni funderar på bygga nytt hus igen! Har följt dig sedan Jason låg i magen så jag har varit ”med” på hela resan kring erat förra husbygge😄 inte det jag skulle skriva men tänkte att det kanske var kul att veta hur länge jag följt dig!🙈 Till min fråga: firade inte någon av era familjer Fjodor då han fyllde? Eller brukar ni inte fira födelsedagar tillsammans ihop?:)

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men vad roligt <3 så glad jag blir! Det är lite olika från år till år men oftast inte.. 🙂 hans mamma och syster umgicks med Jason medan jag och F (och en sovande Jolie i vagnen) var ute och åt brunch ihop, kram <3

  3. Victoria Estelle

    Åh så tråkigt med tallrikarna, jag gjorde precis samma miss när vi flyttade in i vårt nya hus. Nu har jag lärt mig att de tallrikar jag har klarar ett eco program på max 45 grader. Annars krackilerar (säger man så? haha men typ spricker i färgen) de. Stort lycka till med det ev. nya husköpet och allt! Så himla roligt att följa er! 🙂 Vi väntar vårt tredje barn här hemma (fått tre barn på mindre än tre år) och är också inne på att bygga nytt igen! 🙂 Stor kram! Tack för världens bästa blogg med good feeling varje dag!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Sååå tråkigt 🙁 <3 tack snälla du!! Blir jätteglad! Och det är ju så kul med husbygge! Wow, grym du är!! Som du vet så vill ju vi också ha en till så hoppas på att jag blir gravid nu snart… 🙂 vad spännande. TACK för så fantastiska ord, du anar inte hur glad jag blir.. Verkligen <3 KRAM <3

  4. Maria

    Hej! Ett tips är att se över kommunens översiktsplan där de redovisar hur de tänker bygga inom de närmsta åren. Tänkte mest så att de inte ska bygga nya områden precis i närheten eller dra om vägar eller så 😅 Lycka till med nya huset, älskar din blogg ❤

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Tack för tips 😀 vet att dom inte kan bygga mer här omkring så det är rätt lugnt <3 kram och blir SÅ glad. Kärlek till dig 🙂

  5. Madelene

    Vilken husmodell är ni sugna på? Vi är lite inne på Frösön nämligen och skulle vara kul att höra vilken ni har kollat på 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish