Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon!

Hej fina vänner <3

Idag ska vi på möte gällande hus och det känns så spännande. Har tusen frågor och det som är viktigast för oss är ju såklart tomten! Hur vi kan nyttja den, hur vi får ställa huset på tomten (finns ju en del regler kring det) osv. Tycker vi har väldigt bra läge idag och placering på huset, solläge osv. Det är så viktigt!! Så hoppas inte att det strular till sig på grund av något sådant. Igår kväll satt vi och skissade lite tillsammans på det tvåplanshuset vi kan tänka oss att bygga och så ska vi se över alternativ på enplanshus på plats.

Hoppas att ni får en härlig onsdag. Stor kram!

Det var två lyckliga barn som fick bada i köket igår =) Dom tjöt av glädje båda två!

Vi tog en promenad och kikade på tomten som vi har reserverat.

Det är sååå mycket snö överallt och den är så hård att man kan gå på den! Tänker vid varje steg jag tar att ”nu faller jag nog igenom” men det gör man inte!

Blev lite häng på altanen också. F skottade bort den värsta snön från den.

Och så pannkakor till sen middag. På bovete, kokosmjöl och havregryn. F gör så goda. Har tyvärr inget exakt recept då han höftar ingredienser och dom blir olika varje gång.

Kommentarer

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Nya tomten är en hörntomt med lite träd omkring 🙂 Mycket träd på ena sidan och lite mindre på andra sidan.

  1. Mia

    Hej! Är nyfiken på hur ni tänker kring det ni ville fixa på utsidan av huset med carport, altan osv? Kommer ni att strunta i det nu? Eller göra ändå?

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish