Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon tisdag!

Hej vänner och god morgon!

Vi startar dagen med ett BVC-besök för Jason. Vi skulle ju dit för någon månad sedan men då var vi jättesjuka hela familjen och fick omboka. Är lite nervös då det som sagt gäller en knöl i nacken som han har.. Bloggade ju om det förut och då gav ni mig mycket lugnande ord HÄR. Vi ska också göra ett mer ingående hörseltest på honom. Har pushat på för det då han som ni vet har varit lite sen i talet.. Han har ju gjort ett hörseltest förr men det visade ju inget avvikande. Dock tyckte jag att det var lite konstigt att en tvååring ska lägga bollar i en låda varje gång han hör ett ”piiip”. Han var ju som sagt nyfyllda två och kanske inte alls förstod uppgiften till fullo, blev uttråkad eller så..

Ja ja.. Känns skönt att dom tar mig på allvar och ska kolla ordentligt iallafall. Vill känna att vi har gjort allt för att hjälpa honom om talet nu skulle bero på hörseln. Nu babblar han ju på MASSOR och utveckligen går otroligt fort. Så vill mest bara dubbelkolla för att släppa det helt sen.

Förresten hörrni.. TACK för alla fina och peppande kommentarer igår om huset. Älskar att ni hejar på oss så mycket! Ska blogga lite mer om det senare under dagen så kika in då!

Kram på er!

Min älskade storkille! Så stolt över honom!

Kommentarer

  1. Karin

    Min kompis dotter var också sen med talet och när hon väl började säga några få ord var de ”grötiga” Det visade sig att hon hade vaxproppar i bägge öronen!! Så hon hörde helt enkelt inte vad de vuxna sa och kunde därför inte härma som barn annars gör. De spolade hennes öron och talet ordnade till sig nästan direkt. Så om de inte redan gjort det be dem titta efter vaxproppar. Men som sagt det tar ju lite längre för vissa barn men till slut börjar de ju att prata massor. Kram på er!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Ja, det stämde faktiskt i vårt fall med! Som vi hade misstänkt. Så är glad att vi stod på oss och bad dom kolla öronen igen! 🙂 KRAM <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish