Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntOkategoriserade

Just nu

Bästa: Att ”unga mammor” har börjat igen! ÄLSKAR ju det programmet. Fick faktiskt mail om att dom tyckte att det vore kul att ha med mig men jag tackade nej till slut och skickade inte in någon ansökan.. Älskar verkligen att titta på programmet iallafall! Sååå peppad på denna säsong! Någon annan?

Sämsta: Jag har ett par nya tights i sammetstyg som jag tycker är så fina. Efter att jag hade haft dom i förrgår så blev mina ben helt blå då dom färgade av sig! Och tror ni jag fick bort färgen eller? NEJ! Testade allt! Skrubbade, tvättade med babyolja, med schampoo, badade.. Men färgen är kvar och den färgar dessutom av sig på lakan och sådant.. Suck!

Imorgon: Fyller mannen år! Ska baka en tårta åt honom men ska också hämta upp en ifall det skiter sig. Ska nämligen prova ett nytt recept så man vet ju aldrig hur det går. Vill verkligen att han ska få den bästa födelsedagen någonsin. Det är han så värd för han är helt fantastisk. Så glad över att han finns i mitt liv.

Huset: Vi håller på att planera vår inbyggda förvaring i hallen. Vi la  ju det på is av någon anledning förra gången vi tog upp det. Fick flera offerter från olika håll och var sugen på att göra något men minns inte varför det bara föll mellan stolarna. Tror det kändes för dyrt och så var vi inte heller helt säkra på hur vi ville ha det.. Men nu lutar det åt att F vill bygga själv dessutom.. Tror det kommer att gå bra då han är så händig =) Blir spännande. Vi håller också på att ringa runt och planera framsidan på gården för fullt. Ska få tomten utjämnad nu mot våren och så blir det grus, gräsmatta, plattläggning.. Ser fram emot att fixa fint ute!

Såhär såg det ut förra sommaren när F byggde altanen!

Bli bättre på: Det slog mig igår att jag har blivit så dålig på att göra smoothies. Blev så sugen på det igår men hade inget hemma! Så när det var dags att handla på kvällen så köpte jag massor med grejer till det. Det är ju så got och så är det ett enkelt sätt att få i sig massor med nyttigheter snabbt. Brukar lägga i allt från spenat till baobabpulver och avokado. Nu ska jag börja göra smoothies igen! =)

HÄR hittar ni receptet på smoothien här ovanför. Den är så god!

Kommentarer

  1. My

    Va tråkigt. Har ju som sagt beställt dom. Men har du tvättat dom innan användning eller emellan? Tänker på om jag ska returnera eller behålla och tvätta innan användning?

  2. Heléna

    Haha, ja jag förstår precis! För hundra år sen när jag hade hästar så köpte jag ett par nya blå helskodda ridbyxor.. jisses så dom färgade av sig! Benen var blå, barnens kläder om jag hållit i dom.. inte gick det bort heller på sakerna det färgat mot. Jag tvättade dom flera flera gånger men dom slutade aldrig färga.

  3. Elin

    Tips på när kläder färga av sig, kör byxorna i ett sköljprogram i tvättmaskinen o häll på ett helt paket salt så ”binder” färgen sig 🙂

  4. Erica

    Åh det hände mig med när jag köpte svarta sammetstights att mina ben blev alldeles blåa! Fick scrubba benen i flera dagar i duschen för att få bort färgen och mitt lakan blev helt förstört och blått haha. Förstår inte hur det kunde färga av sig så mycket!

  5. Melina

    Hej, jag har förstått att Jason också varit (eller är?) lite senare i talet och att det iallafall oroat dig lite förr. Jag sitter lite i den sitsen med min dotter nu. Hon är endast två år, vi föräldrar förstår ju henne bra men vissa bokstäver är svåra och hon pratar inte hela hela meningar som hennes jämngamla (och yngre) kompisar gör. Hur mycket förstår/förstod utomstående av vad Jason sa runt 2-2.5 år? Hur mycket pratar han nu? Hela meningar eller fortfarande bara några ord ihop liksom? Hände det mycket bara av att han blev äldre eller har ni övat något speciellt osv? Känner ingen där talet varit sent, så vill mest bara höra om jag är orolig i onödan eller om man ska ta tag i det eller vänta🙈🙈

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jag har varit orolig till och från men det släppte helt nu när han fyllde tre! Han sa inte så mycket. Absolut inga meningar. Typ mamma, pappa, wow, lite djurläten.. 🙂 vi har ju varit hos logoped och dom skrev av vårt ”ärende” då dom tyckte att det inte behövdes extrahjälp utan trodde att det skulle släppa. Han förstår ju allt, kan uttrycka sig och göra sig förstådd, pratar nu i meningar men fortfarande lite otydliga sådana.. Men det går väldigt mycket framåt och sedan han började babbla på nu för några månader sedan så är jag inte alls orolig. NJUT av ditt barn och försök att släppa din oro <3 finns så mycket värre saker än sent tal! Vi har inte gjort något speciellt.. Bara läst böcker och pratat med honom som vanligt. Jag önskar att jag inte hade slösat så mycket tid på oron till och från utan bara njutit av min son precis som han är! Alla barn är olika <3

  6. Heidi

    Testa ta bort det blåa med våtservetter! Bra skit men skrämmande att det mesta går att ta bort med något många torkar små babyrumpor med 😬

  7. Therese

    Hej! Jag har likadana sängbord som ni har och är så sugen på att måla om dom efter att ha sett hur fina era blev när de blev gråa 🙂 vad målade ni med för färg?

  8. Sophie

    Jag blev missfärgad sådär av en knallblå baddräkt… Det enda som funkade var att tvätta med nagellacksborttagning eller ren aceton på bomullsrondeller hahaha. Lacknafta kan också funka tror jag. Var bara jättenoga med att tvätta bort medlet efteråt och smörj in dig ordentligt, för det är ordentligt uttorkande!

  9. Amanda

    Kanske hjälper o tvätta tightsen innan man använder dom. Vet jag köpte ett par jeans och blev blå om benen av dom. Tvättade då jeansen och det hjälpte dom färgade inte av sig mer då! 😊

  10. Ellen

    Hej! Undrar vad du tycker om er vagn som syskonvagn? För och nackdelar? Min svägerska har en Bugaboo fox och jag tycker den känns lite plastig och ”ranglig” mot vår Emmaljunga.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish