Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Saker som gör mig glad just nu

– Att det är ljust så länge på dagarna nu! Jag blir verkligen genuint glad av det. Får så mycket energi. Och speciellt dom dagarna då det är soligt ÄLSKAR! Vi har sjukt mycket snö i Umeå men vårkänslorna finns ändå där då det blir allt varmare. Stort gilla på det!
Har fått hem dom perfekta svarta jeansen med hög midja. Ska visa er sen. Så himla snygga och sköna och passar precis allt.

– På lördag ska vi ha barnvakt för första gången på lääääänge och det känns spännande. Är dock osäker för Jolies skull då hon är så liten. Vi får se om jag fegar ur när vi väl står där och tar med henne. Visar hon minsta lilla missnöje så kommer jag att göra det. Vet att många kanske tycker att det låter fjantigt men jag har så extremt stor respekt för mina barns känslor oavsett hur små/stora dom är.. Skulle aldrig kunna sitta och njuta heller om jag vet att hon inte ville att jag skulle gå! Sådant är viktigt för mig. Men vet att många inte håller med och tycker att jag är larvig. Men så får det vara i så fall. Alla är vi olika =) Så vi får se hur det blir. I värsta fall får hon sova i vagnen medan jag och F brunchar på stan! Mys ska det bli iallafall!

– Vårt bolag är klart! Nu väntar vi bara på att F-skatt och allt kring det ska bli klart. Sedan kör vi! Wow vad kul det känns. Förstår inte varför jag inte har gjort det här tidigare! Har fått lite frågor om det bara är jag som startar bolaget eller om vi står på det tillsammans. Vi står på det tillsammans trots att det är mest jag som jobbar med detta. Han hjälper ju dock till med precis allt och allt som är mitt är hans. Så det känns inte mer än rätt att han också ska stå med.

– Jag skulle tvätta håret och märkte att min inpackning var slut.. Och så hittar jag en mirakulöst bakom badkaret, haha! Alltså lyckan! Har varit glad över denna lilla grej lite för länge nu känner jag. Men det är en sådan skön känsla när något man behöver bara dyker upp när man minst anar det.
Vi har mycket planerat nu framöver och det känns väldigt roligt! Ser fram emot allt som komma skall. Jag har också väldigt mycket jobb på gång och det är kul när det går bra trots att det är mycket att göra.

– Träningen går bra och jag försöker verkligen hitta mina tillfällen. Längtar tills Jolie är lite större så att jag blir mer fri under kvällstid. Klart F kan ta henne på kvällarna (SÅKLART) men jag brukar försöka undvika det för att ifall hon vaknar till så är det bara jag som kan få henne att somna om. Eller ja, mitt bröst ;p

Vad blir du glad av just nu? =)

Lite bilder från förra året när våren började komma allt mer! Snart, snart, snart är snön borta!

Kommentarer

  1. Anna

    Vilket trevligt inlägg! Jag funderar på hur ni gjorde med Jason när han skulle sluta ammas och börja sövas utan bröstet? Och hur ni ska göra med Jolie? Jag är nämligen i samma sits med en ettåring som BARA går att söva på kvällen med bröstet. Jag vill amna ännu ett tag men hur går man sedan över till andra sövingsmetoder?
    Hoppas du har några tips! 😀 Min tjej som nu är 4 år blev mer ointresserad av bröstet och sov hela nätter vid 13 månader så det löste sig av sig självt men denna lilla tjej vill helst sova HELA natten med tissen i mun😅 Kram!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jag reste utomlands på en träningsresa när han var typ 11 månader så då avslutade vi nattamningen plötsligt bara från en dag till en annan. F sa att han var ledsen första natten men då klev dom upp och såg på tv. Och sedan så sov han hela nätterna från och med natten efter det. F kunde lägga honom genom att klappa honom på ryggen och nynna för honom men problemet var ju att jag inte kunde lägga honom ALLS på väldigt länge… 🙂 Så F fick ta alla nattningar från och med den dagen i typ ett år nästan! Galet! Jolie nattammar ju fortfarande och ibland snuttar hon heeela nätterna medan hon vissa nätter bara sover från typ 20-08.. Så olika! Men jag vet precis vad du pratar om, haha.. Man är en levande napp typ! ;p Kram kram <3 <3 Lycka till! <3<3

      1. Anna

        Ok! Tack för svar! Det kanske får bli pappan i huset som får ta över läggningarna snart 😆 Jättekul att du svarar på allas kommentarer!! Kram <3

  2. A

    På lördag ska vi ha barnvakt för första gången på lääääänge och det känns spännande. Är dock osäker för Jolies skull då hon är så liten. Vi får se om jag fegar ur när vi väl står där och tar med henne. Visar hon minsta lilla missnöje så kommer jag att göra det. Vet att många kanske tycker att det låter fjantigt men jag har så extremt stor respekt för mina barns känslor oavsett hur små/stora dom är..”

    Gabriella, jag kommenterar aldrig bloggar! Men detta var så fint att jag började gråta! Du är fantastisk!!!! Fortsätt med det du gör <3

  3. Sanna

    Förlåt mig men jag tycker verkligen att du är urlöjlig. Du tar benämningen ”hönsmamma” till en helt ny nivå. Självklart får man göra som man vill men såklart att barnen vill vara med er 24/7 och kommer protestera till en början. Samtidigt mår det inte dåligt av andra vuxnas sällskap. Jovisst, Jolie är liten men samtidigt finns det barn i hennes ålder som skolas in på förskolan och far inte illa på något sätt av det trots att de gråter i början. Gråten står många gånger för ovana och förändring och denna förändring är barn inte alltid med på innan det sätter sig ordentligt. Så JA, du är så sjukt löjlig så det finns inte. Har alltid gillat dig men haft svårt för att du är en sådan ”hönsmamma”.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Vad tråkigt för dig då 🙂 jag är väldigt säker i mitt föräldraskap och skulle aldrig ändra mina värderingar och tankar kring rätt och fel bara för att jag får kommentarer som dina. Jag skulle aldrig lämna mitt barn gråtandes någonstans så. För mig är det bara inte rätt. Men alla är vi olika och det är ju fint! Du gör som du vill med dina egna ungar, kram!

  4. Agnes

    Jag blir glad av all bröllopsplanering jag håller på med nu. Den 31:a augusti blir mannen i mitt liv min ”på riktigt”. Känns helt galet!

  5. Stephany

    Skönt att läsa att de inte bara är jag som är så ”larvig” 🙈 jag håller helt med dig om att man ska ha stor respekt för sina barns känslor!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Ja, alla är vi olika men sådan är jag iallafall <3 <3 kram! 🙂 tack för peppen förresten! Man blir ju mest nedtryckt när man är en "hönsig" förälder osv..

      1. Stephany

        ”Självklart får man göra som man vill” TACK Sanna, vad snällt av dig att du tillåter att man får göra som man vill. Att du sen både innan och efter den meningen påpekar hur ”löööööjlig” hon är som tänker/känner och gör så visar ju ganska tydligt att du inte tycker man får göra som man vill. Eller man får de, men då ska man minsann få höra o må dåligt över de?! De går inte ihop alls. Om du lämnar dina barn fast dom blir ledsna o gråter efter dig så, FINE, ditt val! Men försök inte få de att låta som att de borde vara en självklarhet att man ska göra så?!

        Med inte så vänliga hälsningar, en annan ”hönsmamma” som du kallar de!

      2. Stephany

        Ja man blir ju tyvärr det. Men det är inte rätt. Du förtjänar all pepp du kan få, du är en underbar mamma till dina barn 😊
        Kram

  6. C

    Jag blir glad över att min lilla tjej på en månad blivit utskriven från sjukhuset pga rs-virus! Gud så tacksam man blir över allt när ens barn blir sjukt ❤

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish