Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Saker som folk ofta blir arga på här på bloggen

– Att jag inte visar mitt ansikte rakt framifrån så ofta samt att jag inte tittar in i kameran. 

Har fått alla möjliga skumma kommentarer om detta.. Många är väldigt arga och bekymrade, vissa tror att jag skelar eller har en ögonsjukdom (!?).. Haha, jag otrivs bara med att kolla in i kameran och tycker inte att jag blir speciellt bra på bild. Tycker att jag är väldigt fin i verkligheten (ja, man får väl tycka så om sig själv!?) men det fastnar helt enkelt inte alltid på kort enligt mig själv. Tokigt att jag har detta yrke egentligen då det typ går ut på att ta massor med selfies.. Tur att ni gillar mig och min blogg ändå. Eller ja, majoriteten av er iallafall.. =)

-Att vi samsover!

Guuud vad mycket kommentarer som faller in om detta. HUR kan vi samsova med våra barn såhär? Och varför har dom inte egna sängar och egna rum? VARFÖR? HUR ÄR DET MÖJLIGT? Alltså många är sååå sura för detta… Förstår inte på vilket sätt det berör någon annan än oss fyra i familjen!? Haha.. Lite lustigt ändå och jag har fått många goda skratt av upprörda kommentarer på grund av just vår samsovning.

– Att jag gör samarbeten

Detta är verkligen ett hett ämne känns det som. Så tråkigt att många inte förstår att det bakom varje blogg ligger ENORMT med jobb. Jag lägger otroligt mycket tid på att fota, filma, redigera, skriva.. För mig är detta mitt arbete och jag får betalt genom just samarbeten och reklam. Om jag inte hade fått det så hade jag nog inte kunna göra det jag gör. En blogg är som en tidning ungefär.. Eller som ett program på tv.. Det är ju helt gratis underhållning för den som kikar in! Och då får man räkna med lite reklam. Är man inte intresserad så kan man ju skrolla förbi. Jag försöker alltid hitta samarbeten som passar med mig och er. Har tackat nej till otroligt mycket trots att det legat stora summor pengar i det hela. Så jag tar verkligen inte allt som erbjuds utan försöker välja ut som sagt.. HÄR kan ni läsa mer..

– Att jag ammar och har ammat mina barn ”länge”. Att jag lägger upp bilder på när jag ammar. 

Dettar har jag fått sååå mycket arga kommentarer för. Men jag raderar dom bara. Mer amning åt folket!! Och mer flaskmatning!! Alla gör PRECIS som dom vill och det finns inga rätt och fel. Glad mamma = glad bebis. Jag dömer ingen och förväntar mig att slippa bli dömd tillbaka. Jag älskar att amma och kommer alltid att stå upp för ämnet och kämpa för alla kvinnors och mammors rättighet att amma precis var dom vill och när dom vill. Det är det mest naturliga i världen!

– Att jag har silikonbröst men ljuger om att jag inte har det

Haha, ja! Detta är på riktigt. Har fått flera upprörda kommentarer om detta genom åren som jag bloggat! ”Du kan väl iallafall stå för det du har gjort”.. Låter helt sjukt, i know.. Jag har inte silikonbröst och kommer förmodligen aldrig skaffa mig sådana heller. Har blivit så avskräckt då en kvinna jag följer delat med sig mycket om sin resa genom ”breastinplant illness” och hur hon upplevt allt detta.. Och så har jag lite tankar om det hela med som ni kan läsa HÄR och HÄR.

– Jag har fått en hel del kommentarer om att jag förskönar mammalivet och föräldraskapet. 

Det har jag svarat på HÄR och HÄR.

– Att jag ljuger om min och Fs relation och att vi inte har det så bra som jag skriver

Ooookej.. Denna är ju lite tokig. Jag tycker fasiken att jag är SÅ ärlig om vår relation. Vi bråkar och tjafsar en hel del, vi har högt i tak, är inte rädda att höja rösten. Vi har det också sjukt bra! Men såklart så går det upp och ner men vi är trygga med varandra och har hängt ihop sedan 2010. Vi har den där djupa kärleken i grunden, en vänskap som inte går att rucka på och ett pirr i magen som kommer och går mitt i alla bajsblöjor, sjukdomstider, trötthet… =) Vi är verkligen ett superteam och kompletterar varandra perfekt. Och vi älskar varandra över allt annat. Men perfekt? Neeeej. Vi har tjafsiga perioder, perioder där vi bara vill skilja oss och aldrig mer se varandra.. Men också perioder där vi är tokkära och pussas hela tiden.. Det är livet.. Det går lite upp och ner och speciellt nu under småbarnsåren. Klart det är en prövning för ALLA par. Men något vi vet är att vi vill vara med varandra för resten av livet. Det är vårt gemensamma mål och det vi strävar efter varje dag. Jag faller för min man på nytt om och om igen. Han är mitt allt och jag kan inte tänka mig ett liv utan honom. Aldrig någonsin. Det är liksom VI med och mot världen. Genom allt och föralltid.

Lite gamla bilder på oss!

Och lite bilder från i somras. Nej, hörrni.. Jag älskar denna man och vår familj mer än allt annat i lajvet. Ge oss vilken motgång som helst, vi klarar den tillsammans. <3

Kommentarer

  1. Johanna

    Älskar din blogg och tycker du känns så himla genuin och ärlig så jag blir helt chockad över alla skitnödiga kommentarer du får.
    Jag ammade min äldsta tills han var tre, därefter var det bara nån minut på kvällen ett halvår till. Sen kom lillebror och tog över och är snart 2 år och har absolut inga planer på att sluta. Så mysigt för oss tycker jag.
    Båda barnen har varsitt rum som jag nattar den i men om stora vaknar kommer han in till mig och kryper ner och så sover vi vidare. Om lilla vaknar hämtar jag honom och somnar om intill. Det är bara jag och barnen så jag har ingen annan för avlastning när de är här så jag tänker att huvudsaken är ju att alla sover!? Är de båda trötta samtidigt nattar jag dem ihop i min säng men lyfter oftast över stora i sin helt enkelt för att han är som en väderkvarn när han sover och det händer att jag får en fot eller två i ansiktet hahaha. Annars är det så mysigt att ha dem intill. Den dagen kommer nog rysligt fort ändå när de inte vill. Och man vet ju aldrig när sista gången är just den sista. Så njut på i ett fina nära föräldraskap som ni har! Kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men gulle du, tack <3 och tack för att du delade med dig. Du har SÅÅÅÅ rätt. Det är ju VERKLIGEN så!! <3 Tänker precis som du. Vi njuter till max här hemma. Tack för ditt stöd och din pepp. Är väldans skönt ibland att känna att man inte är ensam. KRAM<3

  2. E

    Såklart du ska göra som du o din familj vill. Ingen har med det att göra.
    Funderar på när ni vågade låta barnen sova bredvid varandra? Jag kan inte slappna av med barnen mot ändarna av sägnen trots att spjälsängen står på ena sidan o en stol på andra.

  3. Hannah

    Varför skulle man INTE samsova? Tycker själv vissa har alldeles för bråttom med att barnen ska lära sig sova egen säng. Herregud, de kommer sova egen säng så småningom! De kommer inte ligga mellan oss när de är 15 år. Det bästa som finns är att krypa ned bredvid ett sovande barn och lyssna på deras andetag ❤️ Dessutom är det en trygghet att ha barnen nära när de sover. När våra barn själva ber om att få sova i egen säng kommer de såklart få göra det. Både samsovningen och amningen får mig att tänka på dikten ”one last time”, har du läst den? Om inte gör det! Den är sååå fin ❤️

  4. Jessica

    Hej Gabriella så fint du skriver och svarar och så är jag faktiskt imponerad vilken tålamod du har när du svarar så fin på alla de där galna kommentarer folk äter upp sig själva omg,,,, man får väl ta kort hur man vill och känner för just den dagens feEling folk behöver inte titta då de inte tycker och slippa kommentera,,, jag är mamma till 3 gladaste och de brukar sova med oss när de känner för folk som ställer den dum fråga har antingen inga barn eller så vet de ingen aning vad närhet och trygghet för både oss föräldrar som barnen betyder,,, och ni fina visst är det jobbigt i livet visa stunder men varför folk reagerar på eran lycka fattar inte jag ”bilder säger mer än tusen ord” ni är så fina ihop och all lycka i framtiden

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men tack, vad snäll du är <3 ja, man blir ju less ibland men samtidigt så berör det ju inte mig vad främmande människor skriver för elakheter ;p så försöker jag tänka <3 KRAM och du har så rätt!! <3 <3

  5. Emma

    Delar säng med våran tio månaders och tycker det är så mysigt, kan knappt tänka mig att sluta. Mannen sover dock i gästrummet för han tycker det är jobbigt när bebis vaknar på natten.

  6. Pernilla

    Våra barn (1 och 2,5år)sover numera också i våran säng efter att ha blivit inspirerade av hur ni gör. Det funkar sååå mycket bättre än att springa in till barnens rum flera gånger varje natt. Många tycker dock att vi är konstiga som har det så här men nu sover alla hela nätterna😊👏🏻

  7. StrongMama

    Men usch vad mycket skit du får ta ändå. Allt det du skrev är ju ingen annans ensak mer än din egna. Bröst, ammande och samsova, alltså det är väl ditt privatliv, vad har andra med det att göra? Om ditt förhållande är bra eller inte, vad har andra med det att göra? Och hur kan sånt störa folk??? Jag är jätteglad för din skull, att det går så bra, att du har det så bra och att du är så naturligt lyckligt lottad att ha så snygga bröst 😉 haha nä men ärligt, jag är glad att ditt liv är så nice, det är bara bra.

  8. Jossan

    Vi har en 5 åring och en snart 3 åring i vår säng! Vi har försökt flera ggr att få dom att sova i eget men vi passar på att njuta av att ha dom nära så länge det går😍

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish