Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Helgen

Hej finisar.

Hur mår ni? Vi mår bra här hemma! Har varit en underbar men fullspäckad helg. Har haft så roligt och samtidigt fått mycket gjort och haft lite tid ifrån varandra + mycket tid med varandra. Under söndagen så drog jag och Tove iväg barnfria för att käka lunch, fika på stan, träna tillsammans.. Var borta i flera timmar. F var hos sin mamma med barnen under tiden så dom fick kvalitetstid.

Under lördagskvällen så hade jag och en av Fs vänner ordnat en lite för tidig födelsedagsfest för F så hans syster kom hit och hämtade honom och tog med honom dit. Han blev såååå glad och överraskad. Han fyller egentligen år nästa helg men på grund av att hans vän var bortrest då så körde dom denna =) Han ramlade in genom dörren vid 03.00 typ så gissar på att det blev lyckat!  =) Och jag hade Tove och lilla Minna här under lördagskvällen så när barnen väl hade somnat så tog vi fram massor (och då menar jag verkligen MASSOR, haha) med gotta och bara myste, pratade om allt möjligt.. Vi kom i säng jättesent. Förstår inte hur vi alltid kan ha så mycket att babbla om fast vi umgås typ var och varannan dag!

Vi har också hunnit styra upp det sista gällande vårt aktiebolag, jag har gjort bort massor med jobb, vi har rensat förrådet. tvättat, städat, handlat, haft flera grannar på besök under lördagen (supermysigt och kul för alla barn att få leka), besökt en ”Plupp-utställning” på ett museum, ätit middag hos Tove och barnen.

Är jättenöjd med helgen verkligen! Det enda jag kan klaga på är väl att jag har lite ont i magen och känner mig uppblåst på grund av allt socker och fika jag har klämt i mig. Har nog inte varit såhär slarvig med kosten sedan innan jul! Denna vecka ska jag tillbaka på banan igen. Blir ännu mer motiverad att fortsätta äta bra och minimera socker och gluten när jag faktiskt märker hur sjukt dåligt jag mår av det. Min mage klarar inte av det alls..

Kram på er. Ha en underbar dag och start på veckan!

I fredags mötte jag också upp Tove. Vi åt lunch medan småtjejerna sov i vagnen. F och Jason var på bio och såg Legofilmen 2. 

När tjejerna vaknade så gick vi till gymmet och skaffade nytt kort till Tove.

Har hunnit storhandla och fyllt upp lite i kylskåpet!

Jag har tränat! Går så bra med träningen och det är jättekul!

Lagade jättegod gryta med linser och kikärtor, kålrot, palsternacka, morot, sötpotatis.. Blev så mättande och supergott. Jason åt två portioner! och jag rev ner det mesta i grönsaksväg så att han skulle få i sig det enklare. Det är verkligen ett supertips om man vill lura i barnen grönsaker. Riv ner allt med rivjärn i grytor och såser!

En ny kruka har fått flytta in till oss =)

Har fikat massor..

Och här var lördagens gottefat! Hade så mycket hemma så vi drog fram ALLT, haha!

Tjejerna var morgonpigga och lekte loss på golvet medan vi tog fram frukost. F fick sovmorgon och Jason ville se på Nicke Nyfiken. Skön söndagsmorgon.

Lite färska tulpaner har fått flytta in hos oss. Fyndade billiga på IKEA.

Grannarna var ju som sagt på besök i lördags. ÄLSKAR att alla i området har barn i samma ålder (nästan iallafall). Det känns så viktigt att barnen får ha varandra redan från tidig ålder. Kul för dom att kunna springa mellan husen sen när dom blir lite äldre! Vilken dröm att ha så många jämnåriga runt sig! Vi har iallafall underbara grannar. Så kul!

F gjorde linssoppa till lördagsmiddag. Det är lätt en av mina favoriträtter. Det är så gott och enkelt och man kan krydda det på massor med olika vis beroende på vad man är sugen på. Det är dessutom jättebilligt och perfekt matlådemat + att man kan äta det som blir över som en pastasås eller koka ris till och äta dagen efter.

Efter att jag och Tove hade tränat och ätit sushi så blev det fika och lite shopping. Vi köpte faktiskt var sin jacka. Båda blev förälskade i den vid första ögonkastet!

Under söndagen så kikade vi på den lilla utställningen med Plupp som finns här i Umeå just nu.

Och på kvällen åkte vi som sagt till Tove igen. Åt tortellini med ostsås och bönsallad med massor av gott i. Och barnen lekte konstant i vanlig ordning

Fixat till lite här hemma och bytt ut lite kuddfodral (vi hade flera liggandes i skåpet som jag hade glömt bort) + att vi har en ny puff. Ska sätta upp en hylla snart lite snett ovanför tvn. Visar er sen.

Barnen har varit på så bra humör hela helgen!

Min underbara flicka! Hon har börjat sjunga ”imse vimse spindel”. Vi var på IKEA och åt lunch där i fredags.. Innan killarna skulle på bio! Och då var det en äldre kvinna som satt vid bordet bredvid som vände sig om och frågade om så små barn verkligen kan sjunga, haha! Såå roligt att hon kunde höra vad Jolie faktiskt sjöng. Hon blev väldigt imponerad! Jolie nynnar melodin till sången väldigt bra måste jag säga. Så kul att följa hennes utveckling just nu för det går verkligen så himla fort. Och det märks att hon verkligen utvecklar talet nu! Jason var ju tvärtom och hur fysiskt aktiv som helst vid den här åldern. Barnen är verkligen så olika. Älskar att följa med på deras resa genom livet.

Kommentarer

  1. Maria

    Åååh, vad jag älskar din blogg. Kan skriva det öm och om och om igen. Just nu är vi inne i en jobbig period i familjen pga vattkoppor, vilket bidrar till mycket gnäll och dålig sömn. När jag sen på kvällen läser din blogg känns allt liksom… Lite lättare att leva med. Låter konstigt men man blir så glad. Fina du! 💚

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish