Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Egentid

Inlägget innehåller annonslänkar

Har blivit allt bättre på att ta mig den där behövliga egentiden. Och den spenderar jag helst på gymmet. Jag är nog en person som behöver rätt mycket tid för mig själv för att må bra. Eller inte för mig själv men typ utanför min mammaroll.. Behöver känna att jag tar hand om mig själv också för att orka vara på topp som mamma. En timme per dag är tillräckligt för mig och nu har gymmet blivit favoritstället som sagt. Och ibland vill jag ju unna mig tid med en vän utan barn med eller så =)

Är ni andra mammor duktiga på att ta er iväg för egentid? Vad gör du helst då? 

Såhär nöjd var jag när jag hade kommit hem efter passet.

Tights HÄR, sportbh HÄR och tröja HÄR (rea på denna nu och jag använder den både till vardags men också som träningstopp).

Firade med äggmacka med massor av örtsalt och chiliflakes när jag hade kommit hem:

Kommentarer

  1. Emelie

    Hej! Jag försöker bli bättre å bättre på att ta lite egentid…gärna löpning el gymmet för min del😊 Är också hemmamamma så jag behöver små pauser ibland för att orka…Kram

  2. Antonia

    Egentid vad är det?🤭🤭 Har 2 grabbar den yngsta inte ens ett halvår o när gubben jobbar som han gör så finns de helt enkelt inte tid. Barnvakt finns de, visst men har inga såna intressen där jag måste lämna bort barnen.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish