Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Det där lilla extra

När jag kom hem från Stockholm i onsdags så hade F lagat mat, storstädat hemmet och barnen var nybadade och gosiga. Så tacksamt att komma hem till mat på bordet och ett rent hem när man varit borta sådär hela dagen. Man blir helt slut av att vara iväg en hel dag tycker jag! Det är sådana här saker som gör att vi verkligen uppskattar varandra lite extra i vardagen. Vi är båda två rätt bra på att underlätta, hjälpa och förenkla för varandra. Man bara vet när den andra behöver något och levererar därefter. Det är fint att vi fortfarande ser varandra och är rädda om varandra. Älskar att känna mig omhändertagen och det är det där lilla som gör det stora för mig <3

Det bjöds på köttfärssås med massor av riven morot, basilika, oregano och glutenfri pasta.

Och till efterrätt så hade han och barnen bakat en nyttig och SÅ god chokladkaka under dagen. Den var helt magisk! Med kidneybönor, banan, bovete och mandelmjöl samt ägg och lite agavesirap, kakao.. Måste be honom om receptet!

Den här lilla vilden vägrade att sova och fick vara med under middagen men det var bara mysigt. Hon har börjat prata så mycket nu och härmar typ allt man säger. ”Paj” ”Mmmmmm” ”Gott” ”Mer” ”Slut”. Mammas fina tjej! Så stolt över henne. Förresten! Pyjamasen ville F verkligen köpa till henne när vi var inne på Lindex. Jag kände inte riktigt att det var min typ av barnplagg kanske men han envisades och tyckte att Jolie skulle tycka att den var rolig med djuren på, hehe =) Och han hade ju rätt för hon pekar och berättar vad djuren säger nu osv.

Kommentarer

  1. Johanna

    Så fina ni är mot varandra <3 Vi är INTE i den fasen just nu och det gör mig ledsen.

    Tack för att du delar med dig av er fina familj! <3

  2. Malin - mammabloggare i UK

    Åh vad skönt, han är en klippa din man. Imorse kom jag ner till ett nystädat och väldoftande kök och något så litet gör så mycket. Jag och Freja la oss tidigt eftersom hon fått sina ettårssputor så min kära man hade passat på att städa nedervåningen ❤️

  3. Sara

    Hej Gabriella!

    Jag har ett dilemma (eller egentligen hur många som helst men jag kortar ner det).
    Min sambo sedan åtta år tillbaka har valt att separera från mig, sjukt jobbigt och den värsta smärta jag någonsin gått igenom.
    Men trots detta är vi absolut bästa vänner och han har bett mig vara hans +1 på hans väns bröllop i sommar. Med tanke på vår fina relation vi fortfarande har så känner jag självklart kan jag följa med.
    Vi bor fortfarande tillsammans, ca en månad till, jag ska åka utomlands med han och hans familj i april så så långt är allt okej.

    Nu vet jag egentligen inte varför jag drog hela den historien med tanke på min fråga egentligen var: kan inte du tipsa om fina klänningar? Klädkoden är kostym. Vad det innebär för kvinnor vet jag inte riktigt.
    Sedan, ni var nyligen i Spanien, hur skulle du säga att vädret var? Är det klänningväder eller bör jag packa med lite varmare kläder också?

    Allt är så snurrigt för mig fortfarande och känslorna är utanpå kroppen.. och då tänkte jag på dig att du har alltid så fina kläder och är dessutom ”kär i kärleken” som du sagt så kanske du har några tips på fina klänningar.

    Tack för att jag får följa dig och din familj! ❤️

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Nej men fy 🙁 hjärtat går sönder.. Kan knappt föreställa mig 🙁 vad stark du är som kämpar igenom det. Jag tyckte att det var varmt på dagarna men kallt om kvällarna och på morgonen samt nätterna. Kan absolut göra et inlägg med fina klänningar, håll utkik! <3 förstår verkligen det 🙁 kom ihåg vilken fantastisk människa du är, du är värd det absolut bästa i livet! Tveka aldrig på det. KRAM <3

  4. Emelie

    Lägg ut receptet på kladdkakan. Varit sugen på att pröva liknande recept men avstått när jag sett kindenbönor som ingrediens. Men nu måste jag ju pröva!

  5. Malin

    Hej!
    För ett tag sen sa du att du kunde gå igenom lite mer exakt vad det är för smink du använder just nu. Hade gärna bytt ut lite produkter så sminkningen går lite fortare. Hälsningar en mamma till en 3 åring och en 1 åring 😉

  6. Frida

    Åh den pyjamasen var ju så gullig. Ska genast köpa en sån till min son😍 Jag tycker Jolie är helt magiskt söt. Visade klippet där hon härmar djur för min sambo. Vår son är ju född samma dag som henne. Så kom han hem häromdagen ”ska vi inte köpa ett puzzel med djur på” 😂❤️

  7. Evvg

    Ni är så fina! Riktigt powercouple – just för att ni är så jäkla starka i er själva och i varandra.

    Undrar lite hur ni gör med toalett för Jason? Vi har en fyraåring som äntligen blivit blöjfri. Vi har en insats som man lägger under toalettstolen men ibland blir det så meckigt att ta fram den vid toalettbesök, speciellt när de behöver gå fort! Hur gör ni? Har ni en insats eller går det bra att sitta på den stora ringen så att säga?

    Ni är bäst!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men alltså tack, vad snäll du är <3 <3 går jättebra. Vi tog bort insatsen ganska snabbt.. Tror han var ty 2,5.. Han ville inte ha den fast vi försökte med allt! Så han har alltid bara kissat/bajsat direkt i toaletten.. 🙂 Vi höll i honom i början men nu är han så van att han sköter det själv. Så smidigt att slippa den där insatsen så prova utan! Tror det kommer gå jättebra för er med!! . Lycka till med allt, kram fina du <3

  8. Josefin83

    Å så fint gjort av din man! Fortsätt vara rädda om varandra. Det är just de där små sakerna som bygger ett tryggt hem åt era små. Tack för en fin blogg.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish