Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

10 saker som du kanske inte visste om mig

– Jag dricker alltid en flaska vatten innan jag lägger mig för natten. Är alltid mest törstig på kvällen av någon anledning också..

– Jag har extremt svårt för att hantera stress. Skulle verkligen vilja lära mig mer om hur jag ska göra för att det inte ska ta över hela mig och påverka dom i min omgivning. Jag kan bli både arg, ledsen, frustrerad och överkänslig av stress. Det är så jobbigt.. Måste verkligen lära mig att hantera den bättre. Jag är iallafall medveten om problemet och försöker jobba mot att bli bättre på det. Har inte alla verktyg men lär mig mer hela tiden. Sakta men säkert.. Hur hanterar ni stress? 

– Jag smörjer alltid in mina händer och fötter minst en gång om dagen under vintern! Blir sååå torr annars. Hatar att vara torr!

– Jag har inte skottat snö en enda gång utanför vårt hus, HAHA! Det är alltid F som gör det. Men han gör det med glädje och gillar att göra det genuint. Han ser det som ett träningspass och lite egentid. Varje gång jag frågar om jag ska göra det så säger han bestämt nej. Och jag har ju noll intresse i att göra det egentligen så är bara glad att slippa =) Tur vi kompletterar varandra.

– Och på tal om att komplettera varandra. Det är alltid jag som sköter ekonomin, skriver budget och betalar räkningar här hemma. Det är en uppgift jag tar på mig frivilligt och gör med glädje. Gillar struktur och planering. Och att ha koll och kontroll! Sedan berättar jag såklart för F hur det ser ut varje månad. Ibland sitter han med när jag planerar upp månaden också.

– Jag hade en period i mitt liv där jag solade solarium varje dag. Idag gör jag det inte alls.

– Jag har under hela mitt liv HATAT all lök och framförallt vitlök. Nu under senaste året har jag försökt få in det i min kost mer och mer av hälsoskäl. Det är ju SÅ nyttigt. Så det går framåt och nu äter jag det i mat utan problem. Varje dag till och med! Förr kunde jag inte ens äta en gryta eller köttfärssås om det var gul lök i… Tror det var barnen som motiverade mig till att börja få i mig det. För lagar inte jag mat med det så får ju inte dom i sig det heller!

– Jag är fortfarande extremt mörkrädd!

– Jag har fortfarande svårt att vara osminkad då jag hade rätt mycket problem med finnar förut. Och det har på något sätt fastnat i mitt huvud. Jag har dock helt okej hy ny och får bara någon enstaka finne ibland. Men dom där hjärnspökena sitter kvar. På sommaren kan jag dock gå utan spackel! När jag fått lite färg i ansiktet! Men på vintern är det fortfarande ett NO-NO! Jobbar på det!

– Jag är väldig känslig och har nära till alla typer av känslor. Det är både bra och dåligt! Men samtidigt en egenskap som jag tycker är fin hos mig själv på något vis.

Kommentarer

  1. Isabelle

    Vart kommer din topp ifrån? Ser perfekt ut att amma i 😍 skulle va kul om du kunde tipsa om lite snygga amningsvänliga toppar ☺️

  2. Nikita

    Vad roligt att läsa lite mer om dig, känner så igen mig när det gäller stressen, sminket och lök/vitlök haha. Btw, din tröja är så himla fin, vart är den ifrån?😍🥰

  3. Amanda*

    Hej!!
    Det är så trevligt att känna dig❤På vintern torkar mina läppar! väldigt irriterande😒Wow! Mycket snygga bilder, du ser väldigt vacker ut! trevligt att se bilder av den här stilen! Kram

  4. Maria

    Heeej!
    Snälla du, kan inte du skriva om era nattningsrutiner för Jolie?
    Min son är 1v äldre och jag ammar precis som du! (Känner ingen som ammat såhär länge)
    Ammar du henne till sömns? Eller somnar hon själv utan bröstet?
    Hur ofta vaknar hon varje natt?
    För ni samsover väl? (Det gör vi med)
    Vågar du smita upp ur er säng för att umgås med F kvällstid? Jag är så orolig att han ska ramla ur så jag för oftast lägga mig när han ska sova…
    Trevlig helg!!!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Ammar henne alltid till sömns i sängen ungefär när Jason också ska sova. Så F nattar Jason och jag ammar Jolie (vi ligger alla i sängen då). När dom somnat kopplar vi upp babyvakten och så går vi iväg och gör vad vi vill tills det är dags för oss att sova 😀 ibland sover hon hela natten och ibland vrider hon sig och gnäller i sömnen och då ger jag henne bröstet direkt och hon somnar om.Babyvakten är såååå guld värd för oss. Utan den hade vi inte haft den där egna tiden på kvällen! KRAM <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish