Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntDagens fråga

Frågor och svar

Det känns som att du ljuger om ditt barns hjärtel.. Hon verkar ju må hur bra som helst!

Hon har aortastenos och aortainsufficiens på grund av att hennes hjärtklaffar är klumpiga och inte kan sluta helt tätt när hjärtat slår.. Så jo, hon har ett hjärtfel. Två till och med som är rätt allvarliga. Dock så lyckas hennes kropp av någon mirakulös anledning klara av dessa galant.. Hon har chockat oss alla med hur bra hon faktiskt mår.. Hon mår precis lika bra som vilken annan bebis som helst just nu! Vilken dröm va!? Men nej, jag ljuger inte om det. Hade gjort vad som helst för att hon skulle slippa ha det däremot.

Vad kostade din ring när ni gifte er? 

Inte så mycket alls. Vi la ett par tusenlappar på den men vi hade ju inte alls mycket pengar på den tiden.. Så det var det dyraste och finaste jag kunde unna mig där och då. Förr ville jag byta ut ringarna men nu är jag tveksam. Vi får se i framtiden. Jag trivs med min ring och den är unik. Har inte sett någon annan som har en sådan eller liknande.

Kan ni börja filma med en annan kamera när ni gör videobloggar? 

Direkt vi har pengar att lägga ut så ska vi köpa en ny kamera!! Det står på vår önskelista! Någon som har tips på bästa videobloggskameran!? En smidig och liten helst men man ska ändå se sig själv i den.

Ska du söka någon utbildning igen?

Ja, det ska jag göra. Men jag vet dock inte när eller vad. Jag provade ju att söka en utbildning på distans för ett tag sedan men kom inte in på den tyvärr.. Men jag provar igen framöver! När Jolie är äldre och ska börja på förskolan så kan jag ju söka något som inte är på distans. Då blir det också lättare att komma in!

Pluggar F fortfarande? 

Ja, det gör han. Eller ja och nej just nu. Blir mer plugg igen om någon månad för honom. Men jag kan berätta mer om det framöver! =) Vi har ändrat om lite i hur vi har lägger upp allt nu innan Jason ska börja på föris!

Sommarplaner? 

Vi ska fixa gräsmatta, plantera, jämna ut marken på tomten, börja lägga plattor på framsidan.. Lasera altan och veranda ett varv till.. Köpa en studsmatta.. Det är planerna iallafall men det är inget vi tar för givet att vi ska kunna och hinna göra. Förhoppningsvis är vi alla friska och krya. Det är det enda jag bryr mig om! Skulle vilja besöka Öland eller Gotland, bila lite genom Sverige.. Vi får se om vi har möjlighet och tid.

Jag var också gravid med Jolie i magen:

Såhär såg det ut på vår tomt förrförra sommaren. Galet vad tiden går!

Och här var några bilder från juli 2018! Längtar sååå tills det blir varmare nu! Haha förlåt för att jag tjatar om det i varje inlägg typ!

Kommentarer

  1. M

    Jag har en fråga! Kanske lite känslig att svara på men tar ni billån på er nya bil och tycker ni att det är ett ok lån att ta? Hur mycket betalar ni i månaden för allt med bilen? Hur tänkte ni kring att köpa en ny eller begagnad vad gäller värdeminskning, har precis tagit körkort (i vuxen ålder långt senare än andra). Fantastisk känsla! Kanske mer fantastisk då jag levt så länge utan bil och körkort. Så nu väntar bilköp och massa tankar kring det! Sen gissar jag på att F ska byta program och tar en paus tills dess men ska bli kul att höra!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Vi har tagit rätt mycket lån 🙂 går in med det man måste när man tar billån men inte mer än så 🙂 kommer betala som vi gör idag! Typ 4000:- i månaden ungefär. Tänker inte på det så mycket.. Vi vill ha en bil som håller och som är trygg. Vi har råd att betala en ny bil om vi skulle behöva betala av den plötsligt eller så.. Så vi kör bara! Så roligt, ja det är ju verkligen en magisk känsla kan jag tänka mig, kram!

  2. Lollo

    Hej! Tycker definitivt du ska besöka Öland. Bor själv på Öland i vårt nybyggda hus. Brukar åka till Gotland 1 gång om året.på sommaren. Passa på att fråga frågor om du undrar något om Öland. Kan en del om Gotland.

  3. Emelie Tisell

    Tycker ni ska testa Sony A5100! Många vloggare väljer mellan just den och den lite mer populära Canon G7x, men största skillnaden förutom priset är faktiskt att den billigare Sony A5100 har galet mycket bättre autofokus. I och med att ni har små barn blir det mycket rörelse och då tycker jag just autofokus är a och o! De har lika bra videokvalitet, fungerar även till att ta riktigt bra bloggbilder. Men jag skulle som sagt rekommendera Sonyn till er <3 (Plus att den finns i vit, Canon finns bara i svart. SÅ tråkigt!!)

    https://www.elgiganten.se/product/foto-video/systemkamera/DSLTA5100KWHT/sony-alpha-a5100-systemkamera-16-50-mm-vit?&scid=SEM2640942573&utm_source=google_search&utm_medium=SEM&utm_campaign=dynamic-search&utm_content=computer&gclid=CjwKCAiAkrTjBRAoEiwAXpf9CQmr-C55RBwUJeNOG6OHCH7jIaMdFotki_KlLENsYejKvIPKdx9J0RoCFZ8QAvD_BwE&gclsrc=aw.ds

  4. Elsy

    Åh va ledsen jag blir av att läsa att folk tror du ljuger om ditt barns hjärtfel..😔 Eller att du inte använder det du gör reklam för osv.. Tycker iallafall det är jätte roligt att du visar upp så pass mycket av ert liv, mycket fina bilder/texter och recept. Det uppskattas väldigt mycket. ❤️ massor av kramar till er.

  5. Ellen

    Men gud jag blir så arg!! HUR kan man ifrågasätta och tro att en mamma skulle ljuga om en sån sak? Människan som skrev fen kommentaren kan ju inte ha barn själv. Slutar aldrig förvånas över vilka pissråttor det finns här i världen.. Hoppas att din dotter kommer fortsätta få må bra, vilken liten hjältinna!
    Kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish