Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Premiäråk

I lördags så fick Jason göra sitt första åk på slalomskidor. Så himla roligt! Vi har bestämt oss för att vänta med snowboard tills han är lite äldre. Tror det var rätt beslut för han ÄLSKADE verkligen att åka slalom. Vi fick låna utrustning av några vänner men ska köpa egna grejer till honom nu när vi fick se att han faktiskt tyckte om det så mycket som han gjorde. Då kan ju Jolie ärva det vidare sedan också!

Så roligt var det iallafall! Och nu har F hämtat sin snowboard som stod hos hans mamma! Så nästa gång så får han åka med Jason i sele. Denna gång fick han springa efter och Jason fick också åka några gånger med våra vänner som också hade skidor på.

Efteråt åkte vi hem till vänner och åt middag!

Kommentarer

  1. Lotta

    Ett litet tips är att försöka lära honom utan sele, t.ex. hålla en stav framför istället! Med selen lär dom sig inte bromsa så bra, men det kan ju vänta till sen!
    Kram❤️

  2. Jennifer

    Hej!
    Säsongar för 2:a året i Vemdalen på skiduthyrningen i Björnrike och rekommenderar er verkligen att fara hit på en semester. Det är så familjärt på björnrike och parfekt att åka skidpr på både för nya och vana åkare. Vore även en dröm att träffa er. Ha det bra och kul med eget företag, stort lycka till! Kram❤️

  3. Felicia

    Hej!
    Jag har ett för tidigt fött barn som nu är 4 mån. Jag är så sjukt orolig för Rs-viruset som härjar nu.
    Hur orolig är du för det? Tänkte eftersom Jolie är ett hjärtebarn och tillhör en riskgrupp?

    Kram Felicia

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej <3 Jag är inte så orolig då hon hade influensan i över en vecka nu för ett tag sedan. Hon ville inte äta lika mycket och var rätt låg vissa dagar men orkade amma, lekte en del, fick i sig vätska osv 🙂 så hon klarar det precis som vilket annat barn som helst just nu! En av våra läkare sa att hon mår precis som vilken annan bebis som helst just nu och att hennes kropp orkar sköta hennes hjärtfel galant här och nu 🙂 så uppenbarligen så hör hon inte så mycket till riskgruppen trots sitt hjärtfel och det känns så bra. Men jag förstår din oro. Var också orolig över hur det skulle bli när hon väl blev ordentligt sjuk någon dag.. Och som tur är så gick det väldigt, väldigt bra trots hög feber, extremt mycket grönt och segt snor, hosta osv.. KRAM <3

  4. Kiki

    Åh vad roligt, min tjej började ifjol över påsken och det ver en hit med henne också. Så kul när dom får börja tidigt med att vara aktiva.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish