Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon tisdag!

Hej finisar!

Hoppas allt är bra med er. Vi mår bra här hemma! Känns så skönt att vi alla är pigga och friska. Igår var Jolie lite dålig i magen och då tänkte jag genast att det var magsjukan som var på besök.. Väntade hela dagen på att hon skulle spy eller bli sämre men som tur var så blev det inte så. Puuh! Hade inte orkat det just nu!

Dagens planer: 

– Besöka en förskola nu på morgonen.

– Filma ett samarbete för insta story, redigera och skicka in till företaget i fråga

– Besöka banken efter lunch för att skriva på lite papper gällande en rolig grej (ska berätta mer lite senare om detta)

– I eftermiddag får vi besök av min fina vän och hennes son. Dom har aldrig varit hemma hos oss så det ska bli kul att ha dom här.

Önskar er en underbar dag! Stor, varm kram till just DIG. <3 

Igår klippte sig Jason för första gången hos frisör! Vi gick såklart till min frisör Amanda. Hon är bäst! Wow så fint det blev och han blev verkligen plötsligt så stor i sin nya ”stor-kille-frisyr”. Han var så duktig och satt så snällt hela tiden. Märks att han verkligen är ett ”stort” barn nu då man kan prata så mycket med honom och kompromissa, förklara osv. Älskar åldern han är i nu. Bästa!

Vi tog en kaffe och skrev ut lite papper på biblioteket efteråt. Ska ha med dom till banken idag! Vi har faktiskt ingen skrivare hemma, haha.. Känns så onödigt då det är SÅ sällan vi skriver ut något.. Ja ja.. Jag och Jason hann läsa ett gäng böcker också. Så mysigt.

Klädde på oss och åkte en sväng under eftermiddagen. Köpte lite växter jag spanat på bland annat.

På kvällen åkte jag hem till min älskade Tove och hängde med henne och våra små tjejer. Sååå underbart som alltid. Med lite gotta såklart.

Kommentarer

  1. Ellie

    Hej, jag och min man gifte oss i sommar efter att ha varit ett par sen 2010. Vi är 22 år. Jag möter jätte mycker fördomar och får ganska hårda kommentarer. Folk kan tex säga att det måste finnas så mycket roligare saker att göra när man är 22, eller att vi lever i en fantasivärld. Själv kan jag inte förstå hur man kan ta sig rätten att döma någon annan livsval, Dom känner oss inte och vet ingenting om oss. Men ändå gör det här mig så ledsen. Folk kritiserar det vackraste jag har. Jag skulle behöva hjälp att tackla detta. Hur har du som också gifte dig ung hanterat såna kommentarer och fördomar? Tack på förhand <3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men ååh vad tråkigt 🙁 så hemskt att folk beter sig så.. Nej, jag har inte fått några sådana kommentarer faktiskt.. Många har väl frågat om det är av religiösa själ men inget annat som tur är.. men folk pratar ju säkert bakom ens rygg och så.. KRAM <3 SKIT i alla andra. Det är ert liv, inte deras!<3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish