Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Stockholm

Här kommer lite bilder från vår lilla resa! Älskar att komma iväg med hela familjen över någon natt och bara vara. Så mysigt att få bo på hotell och inte behöva tänka på något som ens andas tvätt, städning eller matlagning.

Jag var ju på event hos Ren Logik/Washologi och det var supermysigt! Blev bjuden på bagels med massor av goda tillbehör, alkoholfritt bubbel och bara en lugn stund med fina människor. Vi pysslade lite med alla <3 dag-korgar, pratade och bara var. Så fint uppstyrt och deras lokaler är ju SÅ mysiga! Får så mycket inspiration av sådana fina miljöer. Någon som vet vad växterna heter som syns på bilderna lite högre upp? Så sugen på den som står i en korgliknande kruka samt den som är stor och står på golvet. Vad heter dessa!? Hjälp mig, ni som kan växter!

Vi besökte också tekniska museet en av dagarna! Så spännande för både stora och små! Jason ville inte alls gå därifrån när det var dags. Det är ju bra betyg!

Blev en del fikapauser!

Här delade jag och F på en semla precis innan hemfärden! Och Jolie vaknade i vagnen lagom till att vi hade ätit upp. Lillhjärtat, alldeles nyvaken på bilden! Därav hennes min, hihi.

Vi sökte oss till ställen med stort utrymme för vagn då vi hade en dubbelvagn med oss överallt. Så det blev mat på Vapiano två gånger. Tycker det är så gott där också så klagade inte!

Besökte också Junibacken då Jason gillade det så mycket sist. Blev lika poppis denna gång! Tycker själv att det är ett så mysigt ställe! Och tåget man får åka i är ju MAGISKT! Så bra gjort!

VARFÖR har vi inte såhär vackra blommor i Umeå? Till så bra priser dessutom! SÅ avis på alla er som bor i en stad där man kan köpa snittisar rätt billigt och som dessutom är så galet fina och stora. Tycker det är svårt att hitta riktigt fina blommor här i Umeå.. Minns när vi bodde i Göteborg, dom fanns det också så fina blommor typ överallt!

Vi promenerade överallt! Älskar att promenera och F gör också det. Så det kändes rätt självklart att göra det när det ändå var rätt varmt och inte regnade. Jason envisades med att byta mössa med mig hela tiden så till slut gick jag med på att ha hans gula från Reima.

Bodde på underbara Scandic Haymarket som jag verkligen älskar! Vill typ alltid bo där när vi besöker Stockholm nu! Så god frukost, fina rum, bra service!

Tack Stockholm för dessa dagar! Vi ses snart igen!

Kommentarer

  1. Rebecca

    Vilken mysig resa <3 Blir nästan lite avis på Jason och Jolie som har er som föräldrar haha, ni är säkert världens bästa!!
    Jag undrar också vart den fina vita toppen kommer ifrån, och den svarta "päls"jackan? 🙂 Så fint!
    Stor kram och tack för att du finns <3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men vad du är fin, tack!!! <3 <3 Jackan är från Dry Lake och toppen är från nelly.com<3 stor kram och tack själv <3

  2. Tina

    Jag bidrog inte till just din insamling men idag när jag lämnade blod skänkte jag pengarna till hjärtebarnsföreningen i norr (tror jag den hette) så man kan säga att jag indirekt stödde din insamling 😊

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish