Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntSkönhet

Några hudvårdsfavoriter just nu

Inlägget innehåller annonslänkar

Vet att många vill att jag ska visa upp lite mer hudvård/smink/hårprodukter och självklart kan jag det. Gillar ni denna typen av inlägg? Tryck på hjärtat så kommer fler! Här är lite favoriter just nu iallafall. Gillar att prova nytt men har också vissa favoriter som jag alltid faller tillbaka till! =)

Använder just nu denna nattkräm som både dagkräm och nattkräm. Jag är rätt torr nu och den är väldigt lätt men samtidigt sjukt återfuktande. Så den funkar som både och tycker jag =) Blir fin under sminket med! Och ansiktsvattnet använder jag också flitigt. Till att ta bort sminkrester och annat. Ansiktsvattnet HÄR och nattkräm HÄR.

Denna är UNDERBAR! Provar så mycket annat men faller alltid tillbaka till denna. Får jag välja en produkt så väljer jag denna. Läs mer och köp den HÄR. Ger sådan lyster, glow, huden känns såååå fräsch och fin på någon minut! =)

Denna är också fantastisk! Nu är den superbillig dessutom då den är på 50%. Använder den på torrare partier i ansiktet nu under vintern. Typ runt näsan när man har snutit sig 100 gånger, runt läpparna, ögonen. HÄR finns den.

Fick denna test och fastnade direkt. Har aldrig testat en brun utan sol som är såhär bra. Doftar inte äckligt alls, enkel att applicera, ger SÅ fin färg, håller länge, inga fläckar. Ska köpa en stor flaska direkt denna är slut. Finns HÄR.

Denna använder jag för att ta bort sminket. Tycker faktiskt att den verkligen får bort allt till skillnad från många andra rengöringar som inte lyckas få bort all foundation osv. Gillar denna skarpt och den doftar godis. HÄR finns den.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish