Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Dagar ute

Fångar verkligen vinterdagarna nu dom dagarna när vi är hemma alla fyra. Wow, vad dom är magiska. Älskar dom här krispiga dagarna med sol och snö. Blir så glad av dom! Känns som att våren är på gång då trots att det är långt bort för oss här i Umeå, hehe =)

Vände Jolie mot solen i ett par minuter så att hon skulle få lite solljus på sig medan hon sov. =) Vet såklart att barn inte ska vara i solen eller sova i solen så tänker att jag skriver ut det direkt innan någon får för sig att kommentera kring det.

Lillasyster är snabb på att hoppa på skranan! Hon tycker det är så kul att bara ligga på den medan någon drar den lite försiktigt, haha =)

Krama pappas ben =)

Lycklig kille på skrana!

Kommentarer

  1. Profilbild
    Petra

    Nu är jag ingen läkare, men tror ju inte det skulle vara någon fara att låta Jolie få lite sol på sig nu på vintern….skulle snarare tänka tvärtom att lite naturlig D-vitamin är nog bara bra, särskilt i norra Sverige 😊
    (Risken att det skulle bli för varmt är väl liten)

  2. Profilbild
    Lina

    Hej Gabriella och tack för en fin blogg. Blir alltid så glad av att läsa om vardagen med din lilla familj😊.
    Jag är ett par år äldre än dig och för 7 år sedan träffade jag livets man, vi är idag gifta och för 3 månader sedan fick vi äntligen en älskad liten son efter en tuff IVF behandling. Jag känner att jag har precis allt jag någonsin önskat här och nu, och jag vill inget annat än kunna njuta av livet just nu till fullo, MEN jag är så otroligt rädd att något ska gå tokigt, att lilllen eller min man ska bli sjuk eller liknande att jag känner att jag inte kan njuta så som jag vill. Vet att du också skrivit att du oroar dig i och med Jolies hjärtfel. Hur hanterar du oron, har du några tips på hur man kan förhålla sig till den?😊

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish