Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon!

Hej fina <3

Igår tog vi oss ut en sväng. Var ute och åkte skrana i backen, postade lite viktiga brev, bokade tid för sprickan vi fått i framrutan på vår bil.. Fick mycket gjort på förmiddagen! Och efter lunch mötte jag och Jason upp Tove och hennes barn. Vi drack chai latte medan barnen busade loss och åkte stjärtlapp mitt på stan (dom har ordnat rutschkanor där, så kul!). F och Jolie mötte upp oss mot middagstid och vi hängde på biblioteket en stund innan vi åt middag på stan. Barnen somnade i bilen på vägen hem och vi städade hemma innan mannen drog till gymmet och jag satte mig med lite jobb. Så bra start på veckan!

Dagen startar jag med mitt första gympass på evigheter. Kram, hoppas ni får en härlig tisdag!

Gårdagens lunch! Rödbetor, spenat, oliver, soltorkade tomater, kikärtor, halloumi! Och dressing på salt, peppar, olivolja, citron och lite annat.

Lyckliga barn som kan leka loss såhär mitt i centrum!

Vi var ensamma inne på bibblans barnhörna.

Snygg outfit inför pulkabacken, haha! Tröjan hittar ni HÄR och den är en av mina absoluta favoriter. Har den i varje färg! Och byxorna finns HÄR. Mobilskalet som är ett nytt favvoskal finns HÄR. Strumporna köpte jag runt jul HÄR.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish