Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Gårdagens mamma

En enkel outfit som jag trivs i =) Som är väldigt bekväm! Byxorna älskar jag och det har blivit mina nya favoritbyxor. Känns så uppklädda men ändå SÅ SÅ SÅ bekväma.. Dom skönaste jag har just nu faktiskt. Vet inte varför jag drar mig i håret på bild hela tiden men är väl obekväm framför kameran skulle jag tro =) Ska försöka träna bort det.

Byxor HÄR och tröja HÄR.

Kommentarer

  1. Sindy

    waooow! Mycket fina byxor <3 Dina kläder ser bra ut
    Jag älskar att se dessa blogginlägg när du visar dina kläder, mycket inspirerande inlägg <3 du har en vacker stil den här typen av blogginlägg kan göra oftare <3 Du är så vacker,Perfekt skönhet! Kram

  2. Martina

    Hej!
    Ville bara berätta om ett supertips som jag alltid använder när mina barn har hosta på natten.
    Man kokar upp ett par liter vatten tar bort från plattan och lägger i 1-2 grovhackade gula lökar och ställer brevid barnets säng. Ångan gör att hostan ger sig och barnet kan sova lugnt. Kan behöva göras om efter 6-7 timmar.
    Lycka till.

  3. Mia

    Härligt! Det ser så ljust och vitt ut 🙂 Hur går det med inledningen? Vad har ni kvar att göra? Lite nyfiken på precis bakom dig på bilden, går människor där eller är det insynsskyddat i era fönster i vardagsrummet?

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Inte så mycket kvar att göra inne 😀 kan göra ett inlägg om det framöver. Men känns som om det alltid är något. Dock inte större saker 🙂 nej, vi har lite träd mellan oss till husen som ligger på andra sidan men annars ingen insyn. Ingen väg eller så 🙂

  4. Jessica

    Hej!Älskar verkligen din blogg<3 Kan du göra inlägget om hur redigerar du bilder på Instagram och bloggen?Med ett exemplifierande foto?:)

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish