Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon!

Inlägget innehåller annonslänkar

Hej fina ni!

Hoppas att ni mår toppen. Vi var ute på en riktig långpromenad igår när Jolie skulle sova en stund på eftermiddagen. Jason somnade också och då bestämde vi att han fick göra det. Så barnen somnade vid 21.00 igår kväll. Det var faktiskt rätt mysigt att ha dom vakna måste jag erkänna. Vi såg på film, åt en senare middag och lekte doktor med Jasons doktorsväska. Sedan blev det rätt stressigt med alla måsten efter att dom hade somnat men vi löste det rätt snabbt ändå. Och så hann vi se ett avsnitt ”Jägarna” innan det var läggdags även för oss. Har ni kollat? Tycker det är så spännande!

Resten av veckans planer: 

– Ska på frukostevent imorgon på morgonen med F och barnen. Brukar vanligtvis inte gå på så mycket event som jag blir bjuden på men då det är Charlotta som jag tidigare arbetade ihop med på Loppi som styr det så känns det så självklart att vi ska dit. Blir mysigt!

– På torsdag ska jag ta cellprovet. Tanken var att jag skulle göra det för ett tag sedan (då mitt förra visade tekniskt fel) men jag har fortfarande inte tagit om det. Hade nämligen ett annat läkarbesök precis innan det som drog över på tiden och då hann jag inte dit.. Så på torsdag är det dags!

– Jag ska göra en synundersökning. Det är faktiskt ett nyårslöfte som både jag och F har då vi har konstaterat att vi båda ser sämre än vad vi gjorde för ett par år sedan. Blir spännande att se vad det ger för resultat. Känns hur som helst bra att göra ett så att man har lite mer koll på läget =) Jag tänker också att det kan bero på att vi båda sitter en del vid våra datorer och speciellt på kvällarna när vi redan är trötta som vi är.. Man blinkar ju mindre då + att jag har hört att man kan bli ”falskt närsynt” av att stirra för mycket i skärmar.. Vi får väl se helt enkelt!

Annars har vi lite möten med vänner inplanerade och så har jag lovat att Jason ska få åka till bibblan. Så det ska vi göra! Jag känner mig fortfarande inte redo för att dra till gymmet då jag är lite smått snorig (känns som om det kan sitta i huuur länge som helst) men jag längtar faktiskt tillbaka. 

Önskar er en underbar tisdag. KRAM! <3

Från gårdagens promenad =)

Mitt lilla hjärta. Älskar henne så att jag spricker! Ni hittar min tröja HÄR och byxorna HÄR. Byxorna kostar 104:- just nu såg jag! =) Tips!

Kommentarer

  1. Lou

    Påverkar såklart inte F, men när jag ville köpa nya glasögon så tyckte de jag skulle vänta tills jag slutat amma för tydligen kan hormonerna påverka synen.

      1. Hannah

        De sa dem till mig med. Jag fick dålig syn under första graviditeten och de sa att 6 månader efter man slutat amma kan synen komma tillbaka! De gjorde det dessvärre inte för min del men det kan ju vara hormonellt för dig😊

  2. Linn

    Jätte random fråga, men, finns det varg och björn i Umeå? Får alltid en känsla av att ”Nu dyker det upp en björn på vägen” av såna här (vackra) vinterbilder så tanken bara slog mig nu haha 😂 Kram <3

  3. Gina

    Man ska egentligen göra syntest 6 månader efter att man slutat amma då hormonerna kan göra att synen ändras☺️ Kan ju vara jobbigt att eventuellt köpa dyra glasögon också kanske synen blir bättre igen efter amningen☺️

  4. G

    Hej! Rekommenderar att du avvaktar med synundersökning tills du har ammat färdigt. När du är färdig med amningen ska du ge det 2-3 månader så det hinner ”stabilisera sig”. Det är nämligen vanligt att man får förändra syn under graviditet och amning. För många går det tillbaka efter att man har ammat klart, men det gäller givetvis inte alla. // Optikern 🙃

  5. Amanda

    Gör inte en synundersökning sålänge du ammar! Hormonerna av en graviditet och amning ändrar synen går tillbaka 3 mån efter att man slutat amma.
    Har en vän som är optiker och hon rekommenderade mig att inte göra en synundersökning nu, dom kan dessutom inte lämna några garantier då heller eftersom din syn kommer ändras när du slutat amma.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish