Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

Bilder från helgen

Jolie sov ute i vagnen, F skottade och jag och Jason lekte i snön. Sedan gick vi in och spelade spel medan pappa F skottade klart det sista. Jason älskar verkligen spel nu och det är så kul för det gör jag med =)

Detta spel kör vi mycket här hemma just nu. Fick det av vänner men tror det finns lite överallt. Typ Ica Maxi, Coop osv.

Vi åt bovetepannkakor med grädde och bär till lunch i lördags.

Har skaffat mig två nya kuddar till soffan. Från H&M Home.

Te och choklad har gått åt här hemma i helgen. Har nog ätit en stor chokladkaka helt själv, haha.. Det är så gott så dom försvinner ju bara.. Mmm.

Såhär ser det ut från vårt fönster på övervåningen.

Blev tacos till middag i lördags. Så gott! Hela familjen älskar det. Sedan såg vi melodifestivalen och barnen var vakna då dom hade sovit på eftermiddagen båda två.

Jag älskar elefantöron! Gör ni också det!? =) Vi har två här hemma och jag skulle kunna ha ännu fler. Så fina och lättskötta.

Vi har byggt massor med pussel och läst böcker hela helgen.

Mammas tjej <3 Så orolig för henne.. Vill aldrig att hon ska vara sjuk. Det är så jäkla tufft att ha ett hjärtebarn.. Hade detta varit mitt andra barn och hon INTE hade haft hjärtfel hade jag nog varit lugn gällande det mesta men nu är det tvärtom. Blir orolig för allt och vet inte vad det beror på, om hjärtat blir påverkat.. Hatar att inte veta och hatar att vara så orolig för henne. Går inte att stänga av heller för jag älskar henne mer än allt i hela världen. Kommer alltid vara extra rädd om henne. Hade jag fått bestämma hade jag stoppat in henne i min mage igen, haha.

Vi bakade äppelmuffins igår. På bovete, kokosolja och agavesirap. Såå goda! Barnen åt var sin på bara någon minut och ville ha mer. Det är bra betyg.

Lite mer bok! =)

Och lite mer pussel! Tycker det är så svårt att hitta pussel för barn i Jasons ålder.. Känns som om vi har alla hemma redan som finns i butik. Finns ju typ inte så många. Har ni tips på några bra?

Och så gjorde vi i ordning gotta ikväll då vi tänkte ha lite efterlängtad myskväll bara vi två (jag och F) men då vaknade ju som sagt Jolie och var vaken hela kvällen med oss.

Pappa klär på storebror. Vi gjorde det lite enkelt för oss och klädde på barnen framför tvn. Blir mindre stressigt då + att dom håller sig nöjda.

Barnen fick sova i vagnen och jag och F som äntligen är friska passade på att ta en promenad och köpa lite strumpor och pyjamaser till Jolie då hon vuxit ur sina som hon har här hemma.

Denna pyjamas blev en favorit direkt. Tycker den är så himla fin och att den lila färgen är ljuvlig till detta mönster.

I fredags köpte vi mat då ingen orkade laga. Jason åt sushi och vi åt detta som ni ser på bilden ovan. Så gott!

En bild på mina täckbyxor förresten! Dom är väldig snygga i verkligheten men det fastnar inte på bild tycker jag. Köpte dom på H&M. Är så nöjd!

Igår kväll testade jag en ny pastarätt. Gjorde en med kikärtspasta och en med ”vanlig” pasta. Den med vanlig blev ju sååå mycket godare. Var första gången jag åt riktig pasta sedan innan jul. Så gott ju! Ja ja.. Kokade bara pasta och på sidan av stekte jag gul lök, pressade i vitlök och strimlade soltorkade tomater. Hade i lite pesto med soltorkade tomater, buljong, salt, peppar, basilika och oregano.. Och så hällde jag över spenat havregrädde, lite crème fraich + ett paket kikärtor. Alla älskade det! Till Jolie så tog jag lite sås redan innan jag la i spenaten. Visst kan barn äta spenat när dom har fyllt ett år? Vill ändå inte riskera något så lät bli denna gång.

Kommentarer

  1. Sarah

    Åh måste köpa täckbyxor! Håller de värmen och är de vattentäta? Jag är mycket på marken och sitter med barnen men är rädd att de ska bli kalla och blöta!
    Kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Har bara haft dom under promenader än så länge <3 <3 så vågar inte uttala mig om det än.. Men dom är superbra och varma enligt mig hittills iallafall. Kram

  2. Hanna

    Älskar oxå elefantöron! Ett tips gällande den, om du vill ha fler. När det kommer upp små bebisar” runt blomman i jorden, knipsa av dom och sätt i vatten. Kommer ut rötter ganska snabbt så är det bara planera sen och låta växa sig stor. Gjort så med flera stycken 😊

  3. G

    Har du kikat in på laplandecostore.se någon gång? Såå mycket fint har dom där! Många fina pussel till barn i olika åldrar. Märkena mudpuppy och petit collage är mina favoriter! Så himla fina. Dom säljer mycket annat också. Tips att kika in där!😊❤️.

  4. Helena

    Hej! Vi köper pussel och Spel på loppisar och secondhand. De är oftast i fint skick (och billigare än nya) och barnen får pussel och Spel som inte alla andra har.

  5. Anna

    Tips från en umebo till en annan! Butiken på Mariedal som säljer spel, lego och pussel har huuur mycket pussel som helst att välja på, Ligger i samma hus som Buketten och Cafe Victoria på Mariedal om du vet var det är? Har mest kollat på de pussel som är för större barn, men kan tänka mig att de även har mycket till barn i Jasons ålder för de har verkligen massor av pussel. De har även jättemycket spel, lego, duplo mm så verkligen värt ett besök.

  6. Elin

    Känner igen mig i aktiviteterna. Har en son i Jasons ålder som älskar böcker, pussel och spel. så roligt tycker jag! När det gäller pussel så kan jag tipsa om rebuy på ersboda (typ loppis). Där kan man hitta fina pussel till bra pris. Då finns det ju även sånna som inte säljs i butik nu. Tipsa gärna om roliga spel/visa vad ni spelar i ett inlägg 🙂 snömängden i helgen är brutal i Umeå. Hela familjen har legat i magsjuka i flera dagar så tog oss knappt ut genom i morse!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men vad roligt 😀 tack snälla för tips! Ska kika där! Ja, det är heeeelt galet mycket snö nu.. Man blir ju insnöad om man inte skottar hela tiden.. KRAM <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish