Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Helgens produktiva

Vi har varit produktiva i helgen. Så skönt att då mycket gjort. Vi har hunnit: 

– Rensa upp bland alla filtar, sängkläder, handdukar.. Behövdes verkligen. Hade bland annat så mycket babyfiltar sedan Jolie var mini, haha. Är besatt av just filtar av någon anledning..

– Börjat ärendet med försäkring till Jolie. Läs mer om det HÄR. Nu ska vi få hem papper att fylla i och så börjar vi därifrån.

– Tvättat upp all tvätt, vikt och gått ut med den till lådor och skåp. Älskar den känslan då det känns som om man alltid ligger ”back” med tvätten.

– Dammsugit noga, ångskurat alla golv, städat badrummen nooooga. SKÖNT!

– Storhandlat inför veckan! Har dock inte gjort någon matsedel som jag brukar denna vecka utan mer handlat utifrån vad vi brukar ha hemma och vad vi brukar äta.

– Möblerat om i barnrummet. Bilder kommer!

– Jag har tränat flera gånger och det är ju bästa känslan. Brukar tycka det är jobbigt att ta sig iväg men när det väl är gjort så tänker jag alltid ”åh, detta borde jag verkligen göra varje dag”, haha.. Och jag är ju på god väg. Tränar ju ändå 4-5 gånger i veckan nu.

Önskar er en jättefin start på veckan! Kram!

Maskinerna har gått varma!

Snittblommor och städat hem, älskar det!

Vikt filtar och rensat upp!

Blev lite sent fredagsmys med mannen. Dock var vi sååå trötta så blev bara lite slökollande på Master Chef och någon chokladbit. Sedan ville vi sova, haha. Livet som småbarnsförälder.

Tränat på massor! Toppen hittar ni HÄR och mobilskalet HÄR. Tightsen är gamla men från Nike. Tror jag har haft dom i två år nu.. Köpte även dom på nelly men det var ett tag sedan som sagt så dom finns ej kvar.

När jag kom hem från gymmet hade F gjort rotselleri + broccoli i ugnen. Kokat råris och gjort en så god böngryta med massor av grönsaker och blandade bönor. Så lyx att få mat serverad direkt när man kommer hem vrålhungrig.

Har hunnit med en och annan familjefika. Har ni provat latte på havremjölk? Tycker att Oatlys iKaffe är det bästa om man ska göra hemma! Men denna på café var också toppen.

Jason hittade lite småpengar som han ville lägga i sin spargris(björn?) som han fick i födelsedagspresent. Även Jolie ville prova att lägga i pengar.

Har ätit tacos! Gjorde sååå god guacamole till! Avokado, citron, röd lök, tomat, chiliflakes, salt, peppar och lite creme fraich. Prova!

Fyndat skålar på loppis har jag också gjort! Tyckte dessa var väldigt söta.

Ätit palak paneer med halloumi. Även dessa blå tallrikar med hus är ett loppisfynd. Recept på maten finns HÄR. Så god gryta som både vi och Jason älskar.

Barnen har härjat loss i vanlig ordning! Denna leksak som åker runt och låter är en stor favorit. Från märket Skip Hop.

Snöat in mig på rotselleri och vill äta det hela tiden. Mmmm! Så F lagade det i ugnen åt mig! Älskar plåtmat som gör sig själv förresten. Det är så underskattat. Rotsaker över huvud taget i ugnen är ju verkligen otroligt gott och så behöver man inte lägga så mycket energi utan det sköter sig självt i ugnen som sagt =)

Så fina blommor som jag fick av min vän Jeanette. Dom står sig fortfarande fina!

Mina hjärtan <3 <3

Prova pappas skor är grejer det. Fast man har precis likadana själv (se skohyllan), haha.

Kommentarer

  1. Zannah

    Skålarna på första bilden finns att köpa i en affär här! Om du vill kan jag köpa flera åt dig och posta. 🙂
    Finns i olika storlekar. Har dom hemma med. 😍 kram ♡

  2. Zannah

    Dom där skålarna (på första bilden) antar att du menade att du köpt dom på loppis?
    Våran kinaaffär säljer sådana om du vill att jag köper och postar till dig? Finns i olika storlekar. Köpte nämligen sådana till min man i 40års pressent då han äter nudlar i dom. Haha! Kram ♡

  3. E

    Torkar ni all er tvätt i torktumlare istället för att hänga? Tål kläderna det? Vore ju superskönt att slippa hänga tvätt…

  4. Mimmi

    Har ni provat bakad blomkål? Sååå got! Man bara tar ett helt blomkålshuvud och gnider in olja eller smör saltar och pepprar och stoppar in i ugnen på typ 150 grader tills det är helt mjukt igenom! 😋😍

  5. elle

    Tycker dina helgsammanfattningar är jätte roliga att läsa,! Har några frågor:
    Vilket gym tränar du på?
    Pluggar F fortfarande?

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Kul 🙂 vill inte skriva ut gym här då jag är offentlig och det finns så många konstiga människor som söker upp en eller liknande.. Så maila gärna om det är något du vill veta 🙂 Ja! Kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish