Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntOkategoriserade

Vår bästa vän i vabbtider – Physiomer

Inlägget är i ett annonssamarbete med Physiomer 

Vi har under en tid fått prova Physiomer och alltså WOW säger jag bara. Denna produkt är på riktigt en mirakelprodukt. Har ni inte provat så kan jag varmt rekommendera att göra det. Vi är helt frälsta här hemma! Vill bara tipsa hela världen om hur fantastisk den är. Kan inte förstå att vi inte har upptäckt Physiomer tidigare!?

Physiomer är helt naturlig och finns för båda vuxna och barn. Den varianten som är till för de allra minsta går att använda redan från att bebis är helt ny! Hur bra är inte det!? Jag älskar vetskapen om att det bara är isotont havsvatten med över 80 mineraler och spårämnen. Physiomer har bevisad effekt mot nästäppa och nysningar och förebygger på ett naturligt sätt öroninflammation och bihåleinflammation (eftersom den rengör, rensar och fuktar näsgångarna). Physiomer är också fri från drivgas och konserveringsmedel.

Du kan läsa mer om produkten HÄR.

Munstycket är väldigt enkelt att ta av och på. Skönt att kunna tvätta rent det ordentligt mellan användningarna om man vill.

Man kan använda Physiomer i förebyggande syfte också om man vill. Med andra ord behöver man inte vara sjuk/förkyld för att använda produkten. Physiomer för vuxna, Normal Jet & Spray, rekommenderas av öron-näsa-halsspecialister och kan användas dagligen (läs mer på bipacksedeln). Till vuxenprodukterna medföljer två olika munstycken. Ett som används i förebyggande syfte och ett som används när man redan är förkyld och täppt i näsan. 

Jag tycker också att det är fantastiskt skönt att den är helt naturlig och inte innehåller några som helst läkemedelsklassade ämnen.

Den som är till för bebisar (och alla små barn under två år) rengör och rensar näsgångarna vid täppt näsa och gör sömnen och amningen behagligare vid t ex. förkylning. Den fuktar också näsgångarna och förebygger sekundära infektioner och öroninflammationer. Physiomer Baby Mists förpackning är speciellt utformat för små och känsliga näsor. Det unika munstycket med Comfort Tip®, med speciell design gör näsrengöringen enklare och mer behaglig för barnet. Munstycket är gjort av ett mjukt och följsamt gummimaterial och är designat för att förhindra att det kommer för långt in i barnets näsa.

Det är ju så otroligt jobbigt att stå maktlös som föräldrar när dom minsta är täppta i näsan. Det blir svårare för dom att sova, andas, äta.. Tycker lätt att en vanlig snorsug irriterar näsan och torkar ur näsgångarna. När vi har använt Physiomer så har barnen istället sovit gott efter att allt snor och slem kommit ut. Näsan har också blivit återfuktad invändigt istället för tvärtom.

Du kan köpa Physiomer och läsa mer om produkten HÄR.

Inlägget är i ett annonssamarbete med Physiomer

 

Physiomer är en serie medicintekniska produkter. Läs bruksanvisningen noga innan användning av produkterna. Perrigo Sverige AB, tel 08-59 00 29 00 

Kommentarer

  1. Emma

    Hejhej! 😊 Du har ju skrivit förut att ni har gjort egen gröt till Jolie så jag undrar o du skulle kunna skriva hur du gjorde den? 😊 kram

  2. Sofie

    Bästa, använde den också när vår tjej var mindre. Min lillasyster väntar sitt första barn och denna kommer finnas med i min present till henne med mina favorit-produkter att ha hemma med småbarn

  3. Sara

    Det gick inte att fortsätta att svara i kommentarsfältet under rätt inlägg så jag provar här istället.
    Tyvärr har motorcentralen varit knepiga sedan start, så detta är inget nytt dessvärre.
    Men de vill inte gärna ta ansvar om det är något fel på bilen. Har lämnat ut bilar utan att ha åtgärdat dom. Har vänner med ”bus-bilar” som de anställda varit ute och ”buskört” med och sedan backat mätaren så att bilen helt plötsligt gått mindre än när de lämnat in den. Man har blivit av med bilen väldigt länge när man lämnat in den, vilket är orimligt när man köpt en premiumbil (då ska de enligt standarden gå undan, och de ska ha beställt hem delar från Tyskland innan man lämnar in bilen). Sedan har de överlag hutlösa priser tyvärr.
    Men Motorcentralen, Vanservice och BilDahl är inga bilhandlare man egentligen ska ha att göra med. Och om det är som du säger att ni inte har jättekoll på bilar, vilket det absolut INTE är något fel på, så känner jag spontant att jag måste avråda er från sådana företag som kommer att utnyttja detta.
    <3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Låter ju INTE alls bra <3 tack snälla för informationen. Ja, man vill ju känna att man inte blir lurad och att man får ett bra bemötande. KRAM <3

  4. Madeleine Björklund

    Haha, så bra grej men kan inte låta bli att skratta åt meningen ”bara är isotont havsvatten med över 80 mineraler och spårämnen”. Vad betyder det ens??? Ska hur som helst tipsa min mamma om detta, hon har precis opererats för kronisk bihåleinflammation så detta kanske kan underlätta för henne i framtiden!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish