Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntInredningVÅRT DRÖMHUS 2017/2018

Sovrummet ska få sig ett lyft

Nu har vi inhandlat ett nytt överkast! ÄLSKAR det. Gav hela sovrummet ett sådant lyft. Och så har jag beställt lite tavlor som ska upp.. Har lite smått att ta tag i där inne.

Denna landade också i brevlådan för ett tag sedan. Beställde den i slutet av förra veckan. Ska måla in den i väggen (alltså måla den samma färg som väggarna är i sovrummet) och ha typ morgonrockar och liknande på. Är också på jakt efter lampor som man kan hänga på var sin sida av sängen som ser ut lite som glödlampor på en ”pinne” typ! Har hittat flera i mässing men inga i silver eller svart. Har ni tips? Kan ni inte länka i kommentarsfältet i så fall!? =)

Kommentarer

  1. Cissi

    Köp en lampa i ”fel färg” och spraymåla den i önskad färg sedan (rugga upp den lite först bara). Svart matt/blank sprayfärg finns på Biltema för ca 70kr 😉

  2. Elin

    Så fint det blir!
    Undrar lite kring hur ni äter nu, jag skulle med vilja skära ner på socker och vitt mjöl. Skulle du inte kunna skriva ett inlägg typ om vad du bytt ut saker till, typ istället för pasta äter vi det här osv. Vore intressant att se och få lite tips 😊 tack för en fin blogg ✨

  3. Linn

    Men sååå fint! Och vilket underbart överkast!
    Vi är i startgroparna till att göra om vårat sovrum, kul att få lite inspiration 🌺

  4. Natalie

    Skickar detta idag igen eftersom att PM inte fungerar för dig på Instagram:
    Hej! Jag kom hem från Dubai igår efter en veckas semester 😊 det som jag var förberedd på innan jag åkte, men ändå blev chockad över, är att det är SÅ dyrt där. Vi bodde på ett 5-⭐️ hotell med halvpension där det fanns flera restauranger och pooler intill stranden på ”provinsen” Jumeraiah Beach (stavning?). En öl kostade 125 kr(!) och en enkel men såklart god caesarsallad kostade lätt över 200 kr! Vi hade läst att det är svårt att gå för att avstånden är så långa och det stämmer, vi tog taxin, som tur nog inte var så dyr, överallt. En man som jobbade på hotellet förklarade för oss att ju fler stjärnor man har på hotellet, ju dyrare blir det. Om det stämmer så kanske det kan vara bra för er att kolla upp innan ni åker dit? Ett tips bara 😊 glöm inte att skatten även är högre ju finare ni bor.
    /Natalie

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish