Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

Recept på bananpannkakor

Vi har ju gjort såååå många varianter på pannkakor/bananpannkakor osv osv.. Så kika under kategorin MAT här på bloggen för att hitta alla olika recept som vi provat oss fram till. Här kommer ett nytt recept som vi provade igår och slängde ihop. Blev väldigt gott och barnen åt massor.

Du behöver: 

– Två bananer

– Tre ägg

– Lite kanel och kardemumma

– En skvätt osötad mandelmjölk

– Lite bovetemjöl och havremjöl

– Kokosolja att steka i

Gör såhär: Mixa bananerna med äggen så att det blir ”fluffigt”. Tillsätt kanel och kardemumma. Häll i en skvätt mjölk och lite mjöl. Har tyvärr inga exakta mått på det men ni ser ju när degen blir ”bra” =) Stek i kokosolja!

Till pannkakorna hade vi:

Grädde

Grekisk yoghurt

Sylt på 100% bär (fri från raffinerat socker)

Gör såhär: Vispa grädde. När den är fluffig så blandar du i grekisk yoghurt och några skedar sylt och rör om. Klaaaart =)

Kommentarer

  1. Johanna

    Älskar när du lägger upp recept på mat blir så inspirerad! Ibland kan jag t.om bli lite orolig att du ska ta bort bloggen för då försvinner ju alla härliga recept jag brukar scrolla igenom här när jag har brist på idéer! 😉 älskar verkligen din blogg, det är den enda jag läser. Har du något recept på pannkaka utan ägg på bloggen som du kan länka? Kan ej äta ägg :/ kram! 💚

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men gulle du, haha! Vad roligt <3 tack snälla! Ja, det ska finnas ett under kategorin MAT som är helt veganskt 😀 kika där. STOR kram <3 <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish