Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Onsdag

God morgon!

Mår ni bra? Vi mår toppen här hemma. Dock börjar jag känna en liten förkylning i min kropp och jag hoppas verkligen inte att den bryter ut. Känns av i halsen på morgon och kväll.. Nej fy! Håll tummarna med mig att jag slipper.

Idag ska vi ha en hemmadag igen och ikväll bär det av mot Tove. Jag och Jolie tänkte sova över där och ha lite tjejmys. Blir bara vi två mammor och våra små bebisar. Älskar det! Tjejsnack, realityserier och lite gotta! Och så får Jason och F lite tid ihop ikväll och jag tror att dom ska åka skridskor och hyra någon film.

Hmm.. Har inte så mycket att skriva. Tycker lätt att mina morgoninlägg kan bli tråkiga men ska fortsätta med dom ändå då jag vet att många uppskattar att läsa innan jobbet/plugget. Någon som har tips på något jag kan skriva om? Berätta gärna i kommentarsfältet. Detta är ju VÅR blogg så jag vill ju anpassa mig efter era önskemål och om det är något särskilt ni önskar läsa. KRAM.

Jasons frukostbuffé! Kokt ägg som är blandat med salt och peppar, fiberhavregröt med banan och en skvätt osötad mandelmjölk, keso/grekisk yoghurt med lite granola och mjuk macka med smör och ost + ett stort glas vatten eller apelsinjuice. Han äter upp allt.

Alltså denna lilla tjej! Jämt i farten och det går inte att ha något framme, haha! Vill riva ner allt från vardagsrumsbordet jämt. Jason lyssnade när man sa åt honom att inte riva ner saker från bord och fönsterbänkar men denna lilla vilde är ööööverallt och lyssnar inte på något. Hon är SÅ busig,  haha! Men vad gör det om 100 år!? Älskar ihjäl mig i henne!

Igår blev det supegod pasta! Sojabönor är den gjord på. Och så gjorde jag en sås på purjolök, kikärtor, babyplommontomater, riven morot, dragon, basilika, timjan, örtsalt, peppar och massor med citron + lite grädde. Sååå mumsigt!

Spelade spel större delen av förmiddagen igår. Jason fick ett spel av våra grannar när han fyllde år som vi upptäckte igår. Han vill spela det jämt nu!

Hann hänga ute igår också. Barnen är så lyckliga ute och dom har dessutom världens bästa pappa som hittar på så mycket kul och gräver kojor och annat kul åt dom i och av snön.

När mina produkter från Dermalogica tog slut så beslutade jag mig för att prova nytt. Dessa har jag haft hemma sedan förra året men aldrig öppnat så nu provar jag Idun ett tag. Någon som har testat? Är dessa produkter bra? Hört mycket gott om dom iallafall.

Och om jag ändå ska prata produkter så är detta min bästa vän mot torra läppar just nu. Doftar så gott också av rosor.

Blev lite pussel lagt igår också! Vi har så mycket roliga pussel och nu har vi haft lite uppehåll på den fronten. Jason la mycket pussel när han var runt två men sedan dog det intresset av lite.

Efter att jag hade varit på gymmet igår så plockade F och barnen upp mig och sedan somnade barnen i bilen, Dom hade fått middag hemma innan, borstat tänderna osv.. Sedan åkte vi och köpte lite saker som saknades hemma i kylen och så gjorde vi sallad på kålrot, sötpotatis, rostade kikärtor, avokado, fetaost och babyspenat + granatäpplekärnor, massor med pressad lime och salt och peppar. F drog till gymmet efter det och jag avslutade min kväll i soffan framför Lyxfällan. Får alltid sådan ångest av det programmet men kan inte låta bli att se ändå.. Varför är det så!?

Kommentarer

  1. Maisa

    Alltså så konstigt att du blir sjuk så ofta med tanke på hur nyttigt ni äter (även om det inte ENDAST är kosten som håller en frisk) men vi äter knappt nyttigt här hemma och blir aldrig sjuka (jag har riktigt dåligt immunförsvar egentligen, har problem med sköldkörteln) men ett tips som funkar på mig är att så fooooort du känner minsta lilla drick te med riven ingefära i och ta en c vitamin. Hjälper alltid mig och sen känner jag inte av något alls längre 🙂 kram <3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Blev faktiskt inte sjuk nu som tur är 😀 tycker inte vi är sjuka så mycket men det kanske är en definitionsfråga 😉 Tycker vi är friskare än dom flesta vi känner faktiskt.. Iallafall såhär i sjukdomstider <3 Tack snälla för tips 😀 brukar också dricka det faktiskt!! Stor kram fina du! <3 <3 hoppas ni får hålla er friska <3

  2. Malin

    Jag uppskattar också dina vardagsinlägg, jag vet inte varför men jag gillar nästan alltid mest vardagliga inlägg 🙂 Men om jag får önska om ett inlägg så skulle det vara att du (eller Fjodor? eller kanske båda?) skrev lite om hur ni tycker att vardagen fungerar nu när han pluggar? Jag började precis själv läsa till förskollärare och har en tvååring och sambo. Så jag är bara lite nyfiken på hur han lägger upp sina dagar osv för att få allting att gå ihop så bra som möjligt 🙂 Kram!

  3. Tina M

    Hej
    Jag älskar dina morgonsändningar❤Jag är väldigt glad att besöka hennes blogg varje morgon.Jag tror aldrig att din blogg är tråkig😍
    Jag älskar blogginlägg som visar kläderna du bär på.Blogginlägg som du visar dina kläder oftare kan göra! för att det inspirerar mig så mycket!
    Kan du förbereda ett blogginlägg om din dagliga smink? skulle vara väldigt trevligt❤
    Vi är en stor familj här!Det är en perfekt lyx för mig att besöka din blogg varje dag.💕Tack så mycket för att vara här Gabbi! Kram

  4. Elin

    Jag gillar dessa inlägg. Kul att se vad ni hittat på under en dag, få lite tips vad man själv kan göra. Har börjat gå till biblioteket tack vare er, typ aldrig hört att nån gör det, men det är ju hur smart och bra som helst! Har även börjat äta mer vegetariskt och veganskt. Er mat ser alltid sååå god ut och jag har blivit väldigt inspirerad!
    Och jag har också en liten tjej här hemma som absolut inte lyssnar, helt vild är hon 😂 storebrorsan var/är hur lugn som helst tack o lov haha!
    Kramar till er!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men vad kul!! Så glad jag blir 😀 du anar inte hur mycket det betyder för mig 🙂 låter lite som hemma hos oss då 😉 skönt att man har en lugn storebror iallafall 😀 <3 kram

  5. Sabina

    Hej! 🙂 Var kan man köpa den fina vasen som ni har tulpanerna i? 🙂 Undrar också vilken färg det är på den stora väggkrukan ni har i sovrummet? Hittar ingen info om färgen på ellos hemsida. Är den grå? eller är den brun? 🙂

  6. Hanna

    Hej! Jag har frågat 100 gånger på instagram DM vart ni köper dressarna/jumpsuitsen till Jolie 😍 såg att du inte ser meddelanden så frågar här istället
    Tack på förhand

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Noa noa, mini a ture, soft gallery, wheat, marmar copenhagen gillar jag! Gap köper vi också mycket från. Kika på babyshop, det är där jag köper det mesta, kram kram! 🙂

    2. Emma

      Hej! älskar att följa dig & din fina familj ❤️ Vill bara kolla har frågat på Instagram oxå. Hyllan/förvaringen/avlastningabänk eller vad jag ska kalla den, den vita ni har vid sängen med marmorskivan, vart är den ifrån? 🤗 sugen på en liknande här hemma kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish