Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

Linsgryta med röd lök och koriander

Gjorde så otroligt god middag! Barnen åt med glädje och det gjorde även vi föräldrar. Stort tips! =)

Du behöver: 

– Ris (vi hade råris)

– 2 röda lökar

– Olja att steka i

– 4 dl röda linser

– 2 burkar kokosmjölk

– 2 buljongtärningar

– 2 paket babyplommontomater

– 1 kruka koriander

– 1 citron

– 3 vitlöksklyftor

– 2 msk curry

– 1 tsk kanel

– Lite vatten.

– Salt och peppar

Gör såhär: Skala och hacka löken. Stek i olja ihop med vitlöken som du pressar i. Tillsätt curry och kanel och stek en stund till Häll över kokosmjölken, linser (som du sköljer först), en skvätt vatten, buljongtärningarna. Låt koka i ett par minuter tills linserna börjar mjukna. Tillsätt tomaterna och pressa i citronen. Smaka av med salt och peppar och hacka sedan koriander som du tillsätter i grytan.

Kommentarer

  1. E

    Tack för receptet, jag sparade ner det till min fb. 🙂 Ska verkligen prova ser väldigt gott ut. 🙂 Om inte annat kan jag äta de som lunch när de bara är jag hemma. 😀

  2. Ulle

    Tack för att du delar med dig av så goda recept ni inspirerar. Har prövat ett flertal olika och tanken har börjat gro om att bli vegetarian. Du visar att man verkligen inte behöver äta tråkig mat och halvfabrikat bara för att man är vegetarian sån inspiration.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish