Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Provat bilar

Igår var vi iväg och provade lite bilar. Så spännande! Vi tror att vi är rätt säkra på vilken vi vill ha nu! Vi har stått och velat lite mellan två stycken och det skiljer en del i pris mellan dom.. Dom är rätt lika annars men från olika märken. SÅ spännande med tankar kring ny bil! Minns känslan när vi satte oss i vår Nissan Qashqai för första gången. Doften av ny bil, känslan av att bara få sitta högre upp, all ny inredning! Vi körde ju en gammal Renault Clio innan så det var ju helt klart en uppgradering. Men det kändes så viktigt att ha en trygg och säker bil när vårt barn skulle komma till världen. Och tänka sig, nu är han tre år och klättrar runt i bilarna vi provar. Och så säger han bestämt ”vill ha den” om alla bilar han får sitta i =)

Kommentarer

  1. Sara

    Detta har inte med detta inlägg att göra men jag har gått och tänkt på din sängkappa sen du visade den i nåt inlägg, haha var är den ifrån? Så fin😊

  2. A

    Hej,
    Hur tänker ni med det här med olika drivmedel? Tänker såklart på miljöaspekten. Finns så stora bilar som laddhybrider? Vi skulle också behöva större bil snart men vill inte ha diesel eller bensin vilket gör det lite svårare..

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Vi har kikat lite på hybridbilar men dom flesta är vääääldigt dyra om vi ska försöka få in alla andra behov vi har när det kommer till bilens storlek osv.. 🙁 Kram

  3. Sara

    Hej Gabriella!
    Vad är dina bästa tips till när det kommer till att hantera människors förväntningar på dig? Just nu har jag det lite jobbigt med just det då många i min omgivning förväntar sig något av mig, som jag inte alls vill/inte är säker på att jag vill. Och extra jobbigt blir det när jag har min bild av framtiden och det jag vill göra, men är orolig över hur mina familj och vänner ska reagera. Har du några bra tips?
    Varma kramar

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jag tror att det viktigaste är att inte låta någon ha förväntningar på en. Varför ska någon ens ha det? Du lever ditt liv som du vll och dom lever sitt liv som dom vill. Så skaka bara av dig och fundera inte så mycket på det. Man har bara ett liv så se till att du lever ditt precis som DU önskar. KRAM <3<3

  4. Sarah

    Hej, jag tänkte svara på den frågan du ställde i ett av dina tidigare inlägg, om vart jag fått informationen om det här med nya bilar. Min pappa är i bilbranschen och kan väldigt mycket om de nya bilar som kommer ut. Sedan har även bilförsäljare berättat det (även om de egentligen inte får då de ska sälja). Men det kanske beror på olika märken?🤔Men kul att ni hittat en bil som passar er bäst! Det är så viktigt med en säker bil! Kram!

  5. Jennifer

    Hej!
    Vi har en ny volvo xc60 och älskar den verkligen! Om ni vill ha en stor bil så skulle jag rekommendera en xc90🚘 kram❤️

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish