Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Friyay!

Inlägget innehåller annonslänkar

Hej finaste ni!

Hoppas att allt är bra med er. Jag och barnen startar dagen med att besöka öppna förskolan ihop med två vänner och deras barn. Ska bli himla mysigt. Det är inte ofta jag har varit där då jag och mina vänner med barn ofta hittar på annat. Men ibland så! Och varje gång så känner man ”varför gör vi inte detta oftare!?”, haha.. Det blir premiär för Jolie också, så spännande.

Jag ser så mycket fram emot denna helg. Ska tanka jättemycket energi och bara må så bra som jag kan. Under kommande vecka väntar tyvärr en del sjukhus och läkarbesök för mig och det är jag väldigt nervös och orolig inför.. Så ska försöka låta bli att tänka på det över huvud taget nu under helgen.

Önskar er en fantastisk dag. KRAM!

Igår hade jag på mig jeans som jag nog aldrig hade tagit på mig för ett par år sedan. Men tycker att dom är så snygga på andra så kände att även jag måste ha ett par. Är faktiskt positivt överraskad då dom är riktigt fina, bra kvalitet och sitter skönt och relativt tight (men inte för tight). Finns HÄR. Och toppen finns HÄR. Den är 40% billigare just nu så kunde inte motstå den! Jolies fina heldress finns HÄR och det är en av favoriterna i hennes garderob enligt mig.

F gjorde bovetepannkakor med lite mandelmjöl och banan i till frukost igår. Åt dom med keso och sockerfri sylt. Båda barnen älskade!

Fick en sådan fin liten vas från H&M Home av Tove i julklapp så nu ska den få lite grönt i sig och få flytta in i vårt sovrum.

Blev pizza på bovetebotten och pizza på blomkålsbotten igår. Vi åt med ruccola och gräddfil. Alltså det var SÅ gott. Recept på blomkålsbotten tog vi HÄR och den andra degen slängde F bara ihop så har tyvärr inte exakta mått på den..

Blev lite pyssel med play doh igår kväll också.

Kommentarer

  1. E

    Åh bra med receptet! 😀 Tack.
    Såg förresten någon som skrev i en mat grupp på facebook att man aldrig ska ge barn enbart vegetariskt, hon skrev att barns kroppar
    hamnar i svältläge? Jag bad om länk till bevis för det men har ännu inte fått något svar.
    Antar du har fått höra om det förut?
    Ni som gör så mycket varierat trots det är vego, inte kan de väl bli så då?
    Ha en toppen helg!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men vad kul 😀 Haha har aldrig hört det och gissar på att det inte alls stämmer. Mina barn äter vego och vet många andra som gör det. Alla är friska, krya och mår bra 😉 vågar nästan säga att mina barn äter mer varierat än dom flesta barnen vi känner 🙂 mycket grönt, rotsaker och bönor, linser, kikärtor. Varierad kost med mycket bra näringsämnen, vitaminer, fetter osv. 🙂 kram kram

  2. Hanna Wännström

    Har följt din blogg sporadisk ett tag och är själv småbarnsmamma till två små tjejer. Vill bara skicka en varm kram och ett TACK för din fina blogg som jag alltid blir så glad av att läsa! Ni känns så avslappnade och inspirerar mycket.
    Ps vart köper du oftast dina kläder? Gillar din stil 🙂
    Trevlig helg! / Hanna

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish